Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Jeugd Inschrijven Piratentoernooi

Jeugd Piratentoernooi

Op zaterdag 13 juli a.s. houden we het vriendjes/vriendinnetjes toernooi. Het is jubileumjaar en daarom gaan we het extra spannend maken door als piraten te gaan badmintonnen. Dus heb je piratenkleren, trek ze aan! Het Piratentoernooi begint om 8:30 uur in sporthal de Viergang.

Het piraten toernooi bestaat uit wedstrijdjes van steeds één set binnen een bepaald aantal minuten (dus niet tot de 21 of bij de 21 stoppen). Tijdens de wedstrijdjes zal je moeten laten zien dat je een goed piraat bent. Wat dat betekent, zul je vanzelf merken. De poules worden zoveel mogelijk naar sterkte ingedeeld. Na dit gezelligheidstoernooi (om ±10:15 uur) zullen we de competitieteams in het zonnetje zetten dus heb je competitie gespeeld, dan zien we je graag verschijnen. Tenslotte zullen we ook afscheid nemen van Richard als trainer.

Doe mee en schrijf je in met een vriendje of vriendinnetje, klasgenootje, buurjongen of -meisje, liefst ook in piratenkleren. En als ze niet kunnen meedoen, kun je natuurlijk ook met broertje, zusje, vader, moeder, opa of oma meedoen. Je kunt je inschrijven t/m 8 juli a.s.


Voornaam:
Achternaam
Ik speel met (naam):
Dit is mijn:
(vul in vriendin/vriend/klasgenootje/vader/moeder etc)
Speelt badminton:Nee Ja