Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Evenementen Aanmeldformulier 50 jaar BCP Lustrumfeest

Lustrumfeest 50 jaar BCP

Badminton Club Pijnacker bestaat dit jaar 50 jaar. Het hele jaar door organiseren we gezellige activiteiten. Op 29 juni vanaf 15:00 is er een familiefeest voor iedereen die BCP een warm hart toedraagt. Dus iedereen is welkom, leden, oud leden en familie van leden met hun kinderen.

De dag staat in het teken van ouderwetse gezelligheid waar de BCP, naast de sportieve aspiraties, ook om bekend staat. Gezellig in een ongedwongen sfeer een terrasje pakken met opvallend veel bekenden. De kinderen en iedereen die zin heeft kunnen nostalgische kampspelletjes, zoals die ieder jaar tijdens het jeugdkamp worden georganiseerd, op het veld herbeleven. Verschillende spellen zoals zaklopen, kratlopen, touwtrekken en allemaal andere spelletjes kunnen worden beoefend.

Aan het einde van de middag zal er een volledige verzorgde Barbecue worden geserveerd, waarbij gekozen kan worden tussen vis, vlees en vegetarisch. Inclusief salades, stokbrood en sauzen.

De kosten voor de hele dag gezelligheid en heerlijk eten zijn voor volwassen 15 euro, Kinderen (tot 12) 7,50 euro. Je kunt kiezen tussen vlees, vis en vegetarisch.

Kom je ook gezellig? Meldt je dan aan met onderstaand formulier!


Voornaam:
Achternaam
E-mail adres:
 
 Aantal vlees:Aantal vis:Aantal vegetarisch:
Volwassenen:
Kinderen (tot 12 jaar):

Heb je nog vragen? Mail dan naar de organisatie: info@bcpijnacker.nl