Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Jeugd Toernooien
Toernooien

Bij Badminton Club Pijnacker is het belangrijkste toernooi altijd in november: de jeugd clubkampioenschappen. Verder is er samen met 5 andere badmintonverenigingen het Zilveren Shuttle Toernooi.

rjc2014-velo-kidsNaast competitie spelen is voor iedereen ook belangrijk toernooien te spelen. Heeft men ambitie om een goede badmintonner te worden, dan is het spelen op verschillende toernooien belangrijk omdat men dan meer wedstrijdervaring krijgt. Talentvolle jeugd speelt op de Junior Master toernooien. Dat zijn toernooien van een zeer hoog niveau. 

Een toernooi van een normaal "clubniveau" is het Regio Jeugd Circuit. Dit is een reeks van 6 toernooien die gehouden wordt in de periode van september t/m februari.

Nog een belangrijk toernooi is de Regio Jeugd Kampioenschappen in februari. Op dit toernooi, georganiseerd door de badminton bond, wordt uitgemaakt wie de beste badminton jeugd van onze Regio Zuid-West is.

Verder zijn er dan nog de open clubtoernooien waaraan je kunt meedoen van verschillende verenigingen.

Voor een lijst met toernooien kijk hier of bij de badminton bond.


Een impressie van het Zilveren Shuttle Toernooi 2017.Gezellig Ouder/Kind toernooi Afdrukken E-mail
Geschreven door Arold van den Biggelaar   
zondag, 10 december 2017 23:45

Op zaterdag 9 december werd het traditionele ouder/kind toernooi gehouden. Er deden maar liefst 24 teams mee die in 4 poules speelden. Het toernooi was in een gezellige sfeer verlopen. Naast ouders deden er ook broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes als teamgenoot mee. De poulewinnaars waren Lucas en Ester Tettero, Nick en Demi Brehler, Luke de Konink en Damjan Sitaram, Lars Zandbergen en Sandra van der Hooven. Gefeliciteerd!

Tijdens het Ouder/Kind toernooi werden ook de kinderen in het zonnetje gezet die veel loten hadden verkocht voor de Grote Club Actie waarbij Nick Brehler de meeste loten had verkocht. Nick en alle andere kinderen hartelijk dank hiervoor!

 
Zilveren Shuttle Toernooi 2017 weer succesvol Afdrukken E-mail
Geschreven door Arold van den Biggelaar   
maandag, 02 oktober 2017 21:56


zilverenshuttletoernooi2017-3Op zaterdag 30 september 2017 was het jaarlijkse zilveren shuttle toernooi. Een toernooi dat samen wordt georganiseerd door 6 verenigingen uit de regio (BC Delft, Swety Day, BC Pijnacker, DEO Nootdorp, BBV PIP Berkel en BC Schipluiden).

Lees meer...
 
Eerste jeugdtoernooi van dit seizoen een feit Afdrukken E-mail
woensdag, 13 september 2017 22:03

rjc1-2017-1Het eerst jeugdtoernooi van het seizoen is weer gehouden. Dit is traditioneel een Regio Jeugd Circuit toernooi en deze keer bij badmintonclub DKC in Den Haag.

Van de 133 deelnemers deden er 4 van BC Pijnacker mee en zij kwamen uit in de categorie U17.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

Komende evenementen jeugd

Zaterdag 20 oktober 08:30 - 10:30 uur:
Geen Training (herfstvakantie)
Woensdag 24 oktober 18:00 - 20:00 uur:
Geen Training (Herfstvakantie)
Zaterdag 27 oktober 09:00 uur
t/m Zondag 28 oktober 18:00 uur:
RJC Toernooi BC Mix Naaldwijk