Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Jeugd Toernooien
Toernooien

Bij Badminton Club Pijnacker is het belangrijkste toernooi altijd in november: de jeugd clubkampioenschappen. Verder is er samen met 5 andere badmintonverenigingen het Zilveren Shuttle Toernooi.

rjc2014-velo-kidsNaast competitie spelen is voor iedereen ook belangrijk toernooien te spelen. Heeft men ambitie om een goede badmintonner te worden, dan is het spelen op verschillende toernooien belangrijk omdat men dan meer wedstrijdervaring krijgt. Talentvolle jeugd speelt op de Junior Master toernooien. Dat zijn toernooien van een zeer hoog niveau. 

Een toernooi van een normaal "clubniveau" is het Regio Jeugd Circuit. Dit is een reeks van 6 toernooien die gehouden wordt in de periode van september t/m februari.

Nog een belangrijk toernooi is de Regio Jeugd Kampioenschappen in februari. Op dit toernooi, georganiseerd door de badminton bond, wordt uitgemaakt wie de beste badminton jeugd van onze Regio Zuid-West is.

Verder zijn er dan nog de open clubtoernooien waaraan je kunt meedoen van verschillende verenigingen.

Voor een lijst met toernooien kijk hier of bij de badminton bond.


Een impressie van het Zilveren Shuttle Toernooi 2017.Zilveren Shuttles verdiend door BCP Afdrukken E-mail
dinsdag, 15 oktober 2019 20:27

zilverenshuttle2019-1Zondag 13 oktober werd weer het jaarlijkse Zilveren Shuttle toernooi gehouden. Een toernooi voor de jeugd, georganiseerd door BBV PIP, DEO, BC Delft, Sweti Day en onze club.
Op dit toernooi spelen we alleen dubbels of mixen. Het toernooi was opgesplitst in een ochtend (9:30 – 12:00 uur voor spelers t/m U13) en een middagprogramma (12:30 – 15:00 uur voor spelers vanaf U15).

Lees meer...
 
Zilveren shuttle toernooi Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
donderdag, 08 november 2018 11:09

Op zondag 30 september 2018 was het jaarlijkse zilveren shuttle toernooi. Een toernooi dat samen wordt georganiseerd door 6 verenigingen uit de regio (BC Delft, Swety Day, BC Pijnacker, DEO Nootdorp, BBV PIP Berkel en BC Schipluiden). Deze keer werd het zilveren shuttle toernooi gehouden in de Viergang in Pijnacker en was het dus een thuiswedstrijd voor BC Pijnacker. In totaal deden er 106 kinderen mee waarvan 12 jongens en meisjes van BC Pijnacker. Het was een gezellig toernooi en de wedstrijden waren van hoog niveau. BC Pijnacker scoorde maar liefst 8 zilveren shuttles dus een geweldig resultaat. Inge van Rooijen, Patrick de Keijzer en Laura de groot wonnen de zilveren shuttle als poulewinnaar. Lucas Tettero, Joost Kiekebeld, Sander Kattestaart, Eva Dooms en Elena van Kuijk wonnen de zilveren shuttle als 2e in de poule. Gefeliciteerd allemaal!!

 
Gezellig Ouder/Kind toernooi Afdrukken E-mail
Geschreven door Arold van den Biggelaar   
zondag, 10 december 2017 23:45

Op zaterdag 9 december werd het traditionele ouder/kind toernooi gehouden. Er deden maar liefst 24 teams mee die in 4 poules speelden. Het toernooi was in een gezellige sfeer verlopen. Naast ouders deden er ook broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes als teamgenoot mee. De poulewinnaars waren Lucas en Ester Tettero, Nick en Demi Brehler, Luke de Konink en Damjan Sitaram, Lars Zandbergen en Sandra van der Hooven. Gefeliciteerd!

Tijdens het Ouder/Kind toernooi werden ook de kinderen in het zonnetje gezet die veel loten hadden verkocht voor de Grote Club Actie waarbij Nick Brehler de meeste loten had verkocht. Nick en alle andere kinderen hartelijk dank hiervoor!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3