Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Jeugd Clubkampioen- schappen
Clubkampioenschappen

Ieder jaar wordt er in een weekeinde van november de Clubkampioenschappen voor de jeugd gehouden. In poules van zo gelijk mogelijke niveau's strijden de kinderen om een zo hoog mogelijke plaats. Wat hebben de kinderen tijdens de trainingen geleerd? Dat wordt tijdens de clubkampioenschappen duidelijk.
De wedstrijden zijn altijd singles.
De winnaar van de eerste poule bij de jongens en de winnaar van de eerste poule bij de meisjes mogen zich clubkampioen van het jaar bij de jeugd noemen.NIeuwe jeugd clubkampioenen Afdrukken E-mail
zondag, 18 november 2018 21:15

jck-clubkampioenen2018Zondag 18 november werden de jaarlijkse jeugd clubkampioenschappen gehouden in sporthal De Viergang.

Uit de magere lijst met deelnemers konden er 4 poules gemaakt worden: twee poules met jongens én meisjes samen, en de sterkere poule 1 jongens en poule 1 meisjes. De winnaars van deze twee hoogste poules mogen zich clubkampioen bij de jeugd noemen het komende seizoen.

Clubkampioenen bij de jeugd seizoen 2018/2019 zijn geworden: Esmee Eikelenboom en Cas van den Biggelaar (voor het tweede jaar).

Gefeliciteerd!

Kijk hier voor alle uitslagen.

 


Komende evenementen jeugd

Zaterdag 2 november 08:00 - 17:00 uur:
BBV PIP Anaspec Jeugdtoernooi