Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Jeugd Jeugd competitie
Jeugdcompetitie

Competitie voor de jeugd

Ieder jaar kunnen jeugdleden van de BCP meedoen met de jeugdcompetitie Regio Zuid-West van de badmintonbond. De teams worden ingedeeld naar sterkte en leeftijden.

Nieuw met de jeugdcompetitie badminton? Lees dan hier er meer over.

Tijdens de competitie zijn de uitslagen te vinden op deze website via het menu links onder Jeugd - Competitie.

Overzicht competitieregels

Meer informatie is te vinden op de website van de badminton bond.BCP J2 kampioen jeugdcompetitie Afdrukken E-mail
maandag, 03 juni 2019 20:46

bcp-j2-kampioen-2019Het jeugdcompetitie seizoen is afgelopen en we hebben een kampioen! BC Pijnacker J2 is kampioen geworden in de klasse U17-II afdeling 1.

Van harte gefeliciteerd Esmee, Julia, Emma, Xander, Jan en Alex!

A.s. zaterdag speelt het team op het welbekende slottoernooi van de jeugdcompetitie: de Regio Kampioenschappen voor Regioteams Jeugd. In Sporthal De Lijster, Lijstersingel 20, Capelle a/d IJssel probeert ons team kampioen te worden van de hele regio in de klasse U17-II.

Kom ze aanmoedigen! Toegang is gratis.

Bekijk de standen op toernooi.nl.

 
Jeugd team 4 U15 BCP kampioen!!! Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 11 juni 2018 14:42

alt

Zondag 3 juni is team 4 U15 kampioen van de pool geworden. Wat een mooie prestatie. Ze hebben alle tien wedstrijddagen overtuigend gewonnen. Tim Meulstee, Nick Brehler, Alex Chang, Meike de Kraa en Frédérique Lenssen hebben ook hun laatste wedstrijddag super goed gepresteerd. Een winst van 7-1 tegen de nummer 3: de Zeemeeuwen uit 's-Gravenzande. Ook al kon team 4 niet meer van de eerste plek afgeslagen worden, hebben ze toch alles gegeven. Het waren mooie partijen, ze waren aan elkaar gewaagd. Na een feestelijke afsluiting met taart, champagne en een heuse beker, maken de jongens en meiden zich op voor de regiokampioenschappen. Afgelopen zaterdag hebben ze heel goed gespeeld tijdens de regiokampioenschappen en daarom zijn ze tweede van zuid holland geworden onder de 15. Super knap gedaan!

 
Jeugd- en Opstapcompetitie halverwege Afdrukken E-mail
vrijdag, 20 april 2018 09:12

Afgelopen zondag (15 april) hadden wij bij badminton club Pijnacker weer een groot competitiespektakel in de sporthal. Naast de vele badminton teams waren er ook weer veel supports aanwezig, waardoor het een gezellig zondagmiddag werd.

201804-1De trainers gaven de kinderen goede aanwijzingen, waardoor bepaalde partijen een andere wending kregen en de kinderen weer opbloeide in hun partij. Daarnaast werd er weer hard gestreden voor alle punten en kwamen velen bezweet de baan weer af.

Lees meer...
 
Start jeugdcompetitie Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
donderdag, 22 maart 2018 11:16

alt

Het competitie seizoen voor de jeugdbadminton is weer van start gegaan. De eerste wedstrijden zijn eind februari in de Viergang gespeeld en met meer BC Pijnacker badmintonteams dan in voorgaande jaren. De jeugd van BC Pijnacker is zeer enthousiast en zij hebben zich bijna allemaal aangemeld om mee te spelen met de Jeugdcompetitie of Opstapcompetitie. De laatste is speciaal voor die kinderen die net begonnen zijn met badmintonnen en het leuk vinden om spelenderwijs wedstrijden in competitieverband te spelen.
Beide teams die meedoen met Opstapcompetitie hebben moedig gestreden en er waren leuke badmintonpartijen waar soms fanatiek het spel gespeeld werd, met leuke resultaten.
Team 1 van de Jeugd heeft met 7-1 gewonnen en ook Team 4 heeft gestreden en de buit binnengehaald. De overige teams waren vrij.
Daarnaast was het weer leuk om te zien dat vele ouders, opa's en oma's waren gekomen om hun (klein)kinderen aan te moedigen. Al met al was het weer een leuke start van het seizoen.

 

 

 
Jeugd en Opstap competitie Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 07 november 2017 09:13

Zoals jullie hebben vernomen zijn wij weer van start gegaan met het organiseren van de Jeugd- en Opstapcompetitie.
De officiële inschrijving is hiervoor reeds gesloten en ik als competitieleider, was zeer verheugd over de vele kinderen die zich hadden ingeschreven. Door dit grote aantal hebben wij nu 7 teams bij de bond aan kunnen melden i.p.v. de 5 die wij in de afgelopen jaren hadden. Super.

Mocht je toch spijt hebben dat je je niet heb ingeschreven of eventueel alsnog reserve speler wilt zijn, laat het dan even weten, mogelijk kunnen we je wens om mee te spelen met de competitie honoreren.

 

Sinterklaas
Alhoewel de goedheiligman nog niet in het land is zijn wij als jeugdcommissie al weer bezig om iets te organiseren voor alle kinderen van BC Pijnacker.
Dit gaat plaatsvinden op zaterdag 2 december tijdens de reguliere training. Dus kom allen."

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5

Komende evenementen jeugd

Geen evenementen beschikbaar op dit moment.