Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Informatie Nieuws
Algemeen nieuws


Voorstellen Remco en Etzel jeugdcommisie Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 11 juni 2018 14:06

Helaas hebben Jos en Bertine van de Jeugdcommisie aangegeven volgend seizoen te gaan stoppen. Jos en Bertine hebben zich hard ingezet voor de Jeugd en dit heeft zijn vruchtenafgeworpen. We vinden het heel jammer dat Jos en Bertine gaan stoppen. We bedanken ze alvast voor alles wat ze voor de jeugd en de BCP hebben gedaan. Gelukkig zijn er ook al opvolgers voor Bertine en Jos, namelijk Etzel van Kuijk en Remco van der Lee. Etzel en Remco zullen alvast voorbereid worden, zodat ze het stopje volgend jaar over kunnen nemen en samen met Arold vd Biggelaar verder bouwen aan onze jeugd.

alt

Ik ben Etzel van Kuijk, vader van Elena. Elena is één jaar geleden begonnen met badminton en zelf speel ik al een jaar of 15 bij de recreanten van BCP. Ik ben 48 jaar en gevraagd het stokje in de jeugdcommissie van Bertine over te nemen en dat ga ik de komende tijd zo goed mogelijk proberen. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen in verassend korte tijd grote vooruitgang boeken, vooral omdat ik er zelf veel langer over heb gedaan om hetzelfde een beetje onder de knie te krijgen. Badminton is een geweldig spelletje en het mooie is dat je er heel veel plezier aan kunt beleven onafhankelijk van het niveau waarop je het speelt. Dat laatste staat dan ook voorop. Plezier beleven aan badminton ongeacht het niveau waarop je het speelt. Ik probeer regelmatig aanwezig te zijn in de hal bij de trainingen op zaterdagochtend in de Viergang en woensdag namiddag in de Emerald. Voor vragen over de jeugd kunnen jullie bij mij komen.


alt

Mijn naam is Remco van der Lee. Ik ben zeventien jaar oud en speel badminton sinds mijn zevende jaar. Ik heb tot ongeveer mijn dertiende bij BCP gespeeld en ben in die tijd met de jeugdcompetitie één keer derde en één keer zijn we ook echt Nederlands kampioen geworden. Daarna ben ik naar DKC gegaan (een topclub in den haag) omdat ik daar hoger kon spelen. Ik ben voor volgend seizoen ingedeeld in team 4 dat derde divisie speelt. Ook al ben ik bij DKC gaan badmintonnen, ik ben nooit echt helemaal weggegaan bij BCP. Ik geef training samen met Tim en Richard op de zaterdagochtend en ik ga dit jaar voor de tweede keer mee op jeugdkamp als leiding. Nu Jos mij heeft gevraagd zijn plek over te nemen in de jeugdcompetitie ga ik dus nog meer doen met BCP wat ik erg leerzaam vind en bovendien leuk. Ik ga komend jaar over naar mijn examenjaar (6 vwo). Ik zie ernaar uit om verder te werken met BCP.

 
Braderie 2018 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 11 juni 2018 13:55

We staan dit jaar weer met de BCP op de jaarlijkse braderie in Pijnacker met één stand. Dit is op zondag 24 juni van 11:00 tot 17:00.alt
Van de stand willen we een echte BCP- stand maken. Het is de bedoeling om met allerlei acties geld te verdienen voor de BCP. Te denken valt aan taarten verkopen in badmintonstyle, shuttle raden en bijvoorbeeld een grabbelton met kleine prijsjes.
We gaan ook tweedehands spullen verkopen. Als je thuis nog spullen hebt die in de weg staan kun je die doneren aan de BCP, waarna wij ze in de stand verkopen. Zo bent u van de spullen af en de opbrengst is voor de BCP.

Daarnaast willen we op deze manier de BCP wat meer onder de aandacht brengen om zo nieuwe leden voor ons te kunnen winnen.
Als je nog leuke ideeën hebt, wilt helpen met taarten bakken, taarten wil doneren, tweedehands spullen hebt of achter het kraampje wil helpen neem dan contact op met Kim Kerklaan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We hopen op veel BCP leden achter de kraam.

 
G badminton bij de BCP Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 11 juni 2018 13:48

De BCP heeft als motto 'van gezellig ontspannen tot sportief fanatiek', waarbij het badmintonnen voor iedereen toegankelijk is. Zodoende zijn wij in contact gekomen met de beweegcoach Westland en Pijnacker-Nootdorp van de VTV. De VTV – officieel de Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten – biedt aan mensen met een verstandelijke beperking vrijetijds- en vormingsactiviteiten. Na een eerste kennismaking met de beweegcoach en een bezoek aan de zaal in Pijnacker zijn de afgelopen gesprekken positief verlopen en het enthousiasme toegenomen bij beide partijen. Dit heeft inmiddels geleid dat er al 4 dames met een verstandelijke beperking opgewonden zijn geworden om bij de BCP te komen badmintonnen. Wij proberen dit volgend seizoen voor ze mogelijk te maken, zodat we het G badmintonnen bij de BCP kunnen realiseren. Wel zijn er nog een aantal hobbels te nemen voordat wij ze op de baan gaan zien, waaronder mogelijk een stukje begeleiding. Dus heb je ervaring met verstandelijk gehandicapten en/of vind je het leuk om deze dames te begeleiden voor een onvergetelijke ervaring of heb je mogelijk andere waardevolle informatie om dit tot een succes te maken; neem dan contact op met Frank van Schie.

 

alt

 
Voorstelronde nieuwe voorzitter Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 26 maart 2018 15:23

alt
Onder onverwacht luid applaus werd ik in de ALV verkozen als voorzitter. Het voelt goed om de rol van voorzitter te gaan bekleden met zoveel vertrouwen vanuit de leden. Ook al het goede werk wat Wouter en de overige bestuursleden voor mij al gedaan heeft, voelt als een warm bad. Ik ga dan ook met veel plezier de komende periode tegemoet om de vereniging verder te professionaliseren.

Nu ben ik afgelopen tijd minder actief geweest bij de vereniging en zullen een aantal mij niet herkennen. Vandaar dat ik onderstaand verhaal heb geschreven, waarin ik mij in het kort voorstel.

Mijn naam is Frank en ik ben op 12 april 1989 geboren als Nootdorper, maar opgegroeid in Pijnacker. Vanwege mijn broertje, raakte ik tijdens mijn jeugd geïnspireerd om niet alleen op de camping maar ook in de zaal te gaan badmintonnen. Direct vond ik de explosiviteit op de camping in het niets vergeleken met het snelle spelletje in de zaal. Door zowel te trainen als in de jeugdcompetitie te spelen, raakte ik steeds meer bedreven in het spelletje. Dit leidde uiteindelijk tot waardevolle invalbeurten bij de senioren terwijl ik nog een jeugdlid was.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3