Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Informatie Nieuws
Algemeen nieuws


ALV Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
zondag, 15 december 2019 22:46

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Ledenvergadering van BCP, die plaats zal vinden op:
Dinsdag 4 februari 2019 om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) in het baken in Pijnacker.

Als bestuur zijn we ook op zoek naar een aantal functies voor het bestuur. Er staan vacatures open voor de recreanten en voor de jeugdcommissie. Mocht je hier interesse in hebben of meer informatie willen spreek dan iemand aan in de hal of stuur een mail naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Racket uit de tas Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 25 november 2019 17:12

Vanaf nu is het mogelijk om een nieuw badmintonracket aan te schaffen via de club.
De BCP heeft via Allrackets in Delft een tas met rackets die we direct kunnen verkopen aan onze leden.
Het zijn diverse modellen uit de nieuwe series van Yonex, Forza en Victor en de prijs is gewoon de Allrackets winkelprijs.
Voordeel is dat je met verschillende rackets kunt proefspelen en de BCP krijgt een kleine commissie per verkocht racket.
De rackets die we kunnen aanbieden zijn met name geschikt voor beginnende spelers t/m (ver)gevorderde recreanten.

Heb je belangstelling stuur dan een mail naar de jeugdcomissie: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , dan komt de tas langs op je speelavond.

 
Nieuwe clubshirts Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 25 november 2019 17:10

Ze komen er weer aan de clubshirts. Een nieuwe variant met naast het inmiddels vertrouwde Zonwatt ook de nieuwe sponsor Hills.
Dus grijp je kans als je shirt versleten is, je eruit bent gegroeid (in de lengte of de breedte), of als je de ware clubshirtverzamelaar bent.
Net als vorige keer kun je je naam (voor-, achter-, beide of bijnaam) op je shirt laten zetten.
Na half november kan er op de speelavonden of bij de (jeugd)training gepast en besteld worden, de aankondiging van de exacte pas data volgt nog.
Ook de sportbroekjes en rokjes zijn weer mogelijk.

Bestellen (als je je maat al weet) kan door een mail te sturen naar de jeugdcomissie: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Â

 
BC Back to '69 toernooi Afdrukken E-mail
Geschreven door Bas Lijster   
vrijdag, 18 oktober 2019 00:00

Op donderdag 17 oktober vond voor het eerst het BC back tot ’69 toernooi plaats.
Omdat de BCP 50 jaar bestaat werden de oude tijden herbeleefd.

Het baken was mooi versiert en er werden mooie outfits uit de kast getrokken. Op de achtergrond klonk muziek uit 1969 en daar werd vanaf de kant en vanaf de baan hard mee meegezongen. 
Het was in het begin weer even wennen, want er werd gespeeld met de oude spelregels. Binnen een wedstrijd heeft bij iedere opslagbeurt zowel de heer als de dame een service, uitgezonderd bij de allereerste servicebeurt van de game. De service blijft behouden totdat een 'rally' verloren wordt. De tweede opslag is dan voor de partner en ook hier totdat de rally verloren wordt. Daarna krijgt de tegenstander weer twee opslagbeurten. Er werden hele spannende partijen gespeeld. De mensen die aan de kant stonden te wachten kon zich buigen over de quizz met vragen over gebeurtenissen uit 1969.  
Nadat iedereen zich in het zweet had gewerkt werd nog gezellig geborreld in de bar. De winnaars werden in het zonnetje gezet en er werd nog lang nagepraat. 

alt 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6