Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Informatie Kennismaken
Kennismaken

Op dit moment vindt je hier vooral informatie over speeltijden, activiteiten binnen de vereniging en andere algemene informatie. Heb je na het lezen van de informatie op deze site interesse om lid te worden of om het badmintonnen eens een keertje te proberen? Dat kan bij de Badminton Club Pijnacker op verschillende manieren:

  • Loop eens tijdens een speelavond de sporthal binnen.
  • Probeer een van de reguliere trainingen uit.
  • Klik verder door de site heen en proef de gezelligheid.
  • Bij meerdere aanmeldingen tegelijk (min 6 personen) organiseren wij een 'minicursus' op maat

Een minicursus kan verscheidene malen per jaar worden gegeven. Tijdens deze minicursus wordt in vijf speelavonden de basisslagen en de spelregels uitgelegd. De lessen duren een uur en vervolgens is er nog tijd om vrij te spelen en verder kennis te maken met de Badminton Club Pijnacker.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Voor vijf weken betaalt u +- 15 euro pp en als u lid wordt van de vereniging krijgt u het volledige bedrag terug. Meer informatie over BCPijnacker en badminton, bel / e-mail naar ons PR bestuurslid.

BCP onderschrijft de Beroepscode voor badmintontrainers50 jarige bestaan Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 18 november 2019 10:09

Het grote BCP op de camping feest, het laatste evenement rondom ons 50 jarige jubileum vind plaats op 30 november in de Trucker in Pijnacker.
Dit feest is voor jong en oud voor leden en niet leden dus neem je vader, moeder, vriend of vriendin gewoon mee! Kaartjes zijn te koop via https://www.ticketkantoor.nl/shop/bcp

Het gaat een gezellig feestje worden dus je moet erbij zijn geweest!

alt

 
50 jaar Badminton Club Pijnacker Zomerfeest zindert Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
vrijdag, 30 augustus 2019 10:07


Zaterdag 28 juni vierde de badmintonclub haar 50-jarig bestaan met een zomerfeest. Het gastvrije Oliveo voetbal altwas wederom bereid haar kantine, zonnig terras en sportfaciliteiten ter beschikking te stellen.
Met ruim 100 inschrijvingen werd het terras gezellig gevuld met jong en oud. Diverse badminton gezinnen, oud leden, jeugd en senioren waren van de partij. Ook de tafeltennisvereniging was heel goed vertegenwoordigt.
Op het veld waren ouderwetse kampspellen uitgezet, waarbij de zeepbaan een absoluut hoogtepunt vormde. Niet alleen de jeugd liet zich hier gelden, ook wat oudere jongeren lieten hun talenten zien. Uit de oude hoed kwam ook nog pijltjes blazen. Met een stukje PVC buis, een strook papier uit de Allerhande en nog wat handige ouders gaf dit de jeugd weer een nieuwe ervaring. Al met al een heerlijke middag vol vertier.
De middag werd afgesloten met een heerlijke BBQ die door de lokale BBQ-specialist Visser professioneel werd afgeleverd.
Het bleef ook dankzij het heerlijke weer nog lang gezellig.
De organisatie bedankt met name Anja v.d. Burg van Oliveo voetbal voor haar gastvrijheid en inzet gedurende het gehele evenement.

unnamed

 
Sponsor Actie PLUS Pijnacker en grote clubactie Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
vrijdag, 30 augustus 2019 09:37

plus14046 756 sabine zondag sponsoractie 15 post winkelVanaf 7 september is er een hele leuk sponsor actie van start gegaan bij een lokale supermarkt. Namelijk bij de PLUS in Pijnacker.

Vanaf 7 september kan er voor de BCP gespaard worden. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een voucher die je kan besteden aan een zelfgekozen club. Wil jij ook je steentje bijdragen, doe dan boodschappen bij de PLUS. Zo kunnen we met elkaar een mooi bedrag bij elkaar sparen voor de BCP. Een deel van de opbregst zal worden besteed aan de jeugd. Zoals bijvoorbeeld veren shuttles.

De actie loopt tot 26 oktober. Aan het eind van de actie zal er 10,000 euro worden verdeeld onder de verenigingen. Dus hoe meer punten er worden ingeleverd voor de BCP, hoe hoger het bedrag is dat we gesponsoord krijgen.


Ook is De Grote Clubactie weer begonnen. Sinds 14 september kunnen er weer loten worden verkocht/ gekocht voor De Grote clubactie. Van de opbrengst van de Grote club actie willen we graag veren shuttle kopen, zodat de jeugd daar ook af en toe mee kan trainen, verder gaat het geld naar het jeugdkamp. Om de kinderen een nog leuker weekend te bezorgen!

De loten worden met een eenmalige machtiging verkocht en kosten € 3,-- per stuk. Na inlevering van de boekjes worden de bedragen automatisch geïncasseerd en staat het lotnummer op het bankafschrift. We hopen dat de jeugdleden enthousiast loten verkopen en dat de senioren ze met evenveel plezier kopen. Met elk gekocht lot maak je kans op hele mooie prijzen dus vergeet je lotnummer niet in te voeren op de website: https://clubactie.nl/prijzen-en-winnaars. Je kunt namelijk leuke prijzen winnen. 

 
BCP en TTVP (Tafeltennis) gaan samenwerken Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 18 juni 2019 14:56


In de Algemene Ledenvergadering van 15 januari 2019 hebben we besloten om samen te werken met de tafeltennisvereniging. Concreet betekent dit dat we voortaan op maandagavond samen met de TTVP de Viergang zullen huren, waarbij de TTVP gebruik maakt van 1/3e van de zaal en de BCP gebruikt maakt van 2/3e van de zaal. Deze samenwerking is 3 juni jl. van start gegaan bij de eerste avond van de clubkampioenschappen.
Namens de BCP heet het bestuur de TTVP van harte welkom in de Viergang!
Aanstaande maandag 24 juni geven vanaf 20.00 uur twee professionele tafeltennisspelers een uur lang een grandioze tafeltennisdemonstratie. Zij zoeken de grenzen van tafeltennis op en laten zien wat deze mooie sport te bieden heeft. Reken op een interactieve show, spectaculaire trucs en volop humor. Next level tafeltennis van het allerhoogste niveau. De demo wordt gevolgd door een tafeltennis- en badminton-activiteit voor leden, oud-leden en niet-leden. Dit om elkaar en de sport beter te leren kennen.

 
Braderie 2019 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 17 juni 2019 08:25

altOok dit jaar staan we met de BCP op de jaarlijkse braderie in Pijnacker op zondag 30 juni.
Van de stand willen we een echte BCP- stand maken. Het is de bedoeling om met allerlei acties geld te verdienen voor de BCP. Te denken valt aan taarten verkopen in badmintonstyle, shuttle raden en bijvoorbeeld een grabbelton met kleine prijsjes.
We gaan ook tweedehands spullen verkopen. Als je thuis nog spullen hebt die in de weg staan kun je die doneren aan de BCP, waarna wij ze in de stand verkopen. Zo bent u van de spullen af en de opbrengst is voor de BCP.
Daarnaast willen we op deze manier de BCP wat meer onder de aandacht brengen om zo nieuwe leden voor ons te kunnen winnen.

Als je nog leuke ideeën hebt, wilt helpen met taarten bakken, taarten wil doneren, tweedehands spullen hebt of achter het kraampje wil helpen neem dan contact op met Kim Kerklaan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Pagina 1 van 2