Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Sponsors Nieuw seizoen, nieuwe clubsponsor!
Nieuw seizoen, nieuwe clubsponsor! Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank van Schie   
dinsdag, 03 september 2019 06:42

Gisteravond is het nieuwe seizoen in de hal met een geweldige toss avond afgetrapt. In een volgepakte hal met bestaande én nieuwe leden, die fantastische partijen hebben gespeeld middels het husselen van kaartjes (tossen) onder begeleiding van Wil, is het een hele drukke en gezellige avond geworden.

hills logo def cmyk-03Naast het goede nieuws dat het seizoen weer is begonnen, is er meer goed nieuws te vertellen. Een oude sponsor van de BCP, Huizer van Ieperen, heeft opnieuw contact gezocht met de BCP om de samenwerking nieuw leven in te blazen. Huizer van Ieperen heeft inmiddels de bedrijfsnaam verandert in Hills accountants en adviseurs.

Hills accountants en adviseurs is de betrouwbare partner die professionele diensten verleent op het gebied van accountancy en belanstingzaken. Onder toeziend oog van vele badmintonners en een luid applous is het contract ondertekend en hiermee de samenwerking een feit. Binnenkort zal het logo op de clubshirts pronken.

hills ondertekening-contract

Wij zien de samenwerking met veel belangstelling tegemoet en hebben er alle vertrouwen in dat iedereen de vruchten hiervan gaat plukken.