Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Informatie Sponsor Actie PLUS Pijnacker en grote clubactie
Sponsor Actie PLUS Pijnacker en grote clubactie Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
vrijdag, 30 augustus 2019 09:37

plus14046 756 sabine zondag sponsoractie 15 post winkelVanaf 7 september is er een hele leuk sponsor actie van start gegaan bij een lokale supermarkt. Namelijk bij de PLUS in Pijnacker.

Vanaf 7 september kan er voor de BCP gespaard worden. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een voucher die je kan besteden aan een zelfgekozen club. Wil jij ook je steentje bijdragen, doe dan boodschappen bij de PLUS. Zo kunnen we met elkaar een mooi bedrag bij elkaar sparen voor de BCP. Een deel van de opbregst zal worden besteed aan de jeugd. Zoals bijvoorbeeld veren shuttles.

De actie loopt tot 26 oktober. Aan het eind van de actie zal er 10,000 euro worden verdeeld onder de verenigingen. Dus hoe meer punten er worden ingeleverd voor de BCP, hoe hoger het bedrag is dat we gesponsoord krijgen.


Ook is De Grote Clubactie weer begonnen. Sinds 14 september kunnen er weer loten worden verkocht/ gekocht voor De Grote clubactie. Van de opbrengst van de Grote club actie willen we graag veren shuttle kopen, zodat de jeugd daar ook af en toe mee kan trainen, verder gaat het geld naar het jeugdkamp. Om de kinderen een nog leuker weekend te bezorgen!

De loten worden met een eenmalige machtiging verkocht en kosten € 3,-- per stuk. Na inlevering van de boekjes worden de bedragen automatisch geïncasseerd en staat het lotnummer op het bankafschrift. We hopen dat de jeugdleden enthousiast loten verkopen en dat de senioren ze met evenveel plezier kopen. Met elk gekocht lot maak je kans op hele mooie prijzen dus vergeet je lotnummer niet in te voeren op de website: https://clubactie.nl/prijzen-en-winnaars. Je kunt namelijk leuke prijzen winnen.