Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Sponsors Sponsors verwennen
Sponsors verwennen Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank van Schie   
maandag, 13 mei 2019 07:38

Kim en Frank hebben 4 mei een toertocht langs alle sponsoren gemaakt. Niet alleen natuurlijk om ons BCP gezicht te laten zien, maar ook nog eens met een kleine verrassing om onze dankbaarheid aan de sponsoren te tonen. Deze lokale zoete verwennerij, die ook weer gesponsord is door een lid van de BCP, werd met open armen ontvangen. De aardbeien van Aardbeienkwekerij Hoogsewetering zijn namelijk zo zoet en vol van smaak, hier kan geen nee tegen gezegd kan worden.

20190504 - sponsor aardbeien 1 20190504 - sponsor aardbeien 2

Uiteraard kwamen wij niet alleen voor de gezelligheid en een stukje persoonlijke aandacht. Onder het genot van een bakje koffie zijn de huidige gang van zaken en de invulling van de op maat gemaakte sponsorcontracten besproken. De BCP wilt een zo duurzaam mogelijke relatie opbouwen met de sponsoren om een zo lang mogelijke samenwerking tot stand te houden. Deze ochtend wordt dan ook als zeer positief ervaren door zowel de sponsoren als het bestuur.

Wil je volgende jaar ook een tussenstop van de toertocht zijn, neem dan contact op met Kim of Frank en vraag naar de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn eindeloos en alles wordt voor u op maat gemaakt