Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Lidmaatschap Contributie Nieuwe club shirts
Nieuwe club shirts Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank van Schie   
woensdag, 03 april 2019 08:17

2019 - shirt overhandigingDaar zijn ze eindelijk, de nieuwe BCP shirts in geheel nieuwe stijl! De eerste jeugdleden hebben zaterdag of zondag er al in kunnen spelen en maandagavond 1 april 2019 (geen grap) was de officiële eerste shirt overhandiging van de clubsponsor Zonwatt, Menno, aan de ontwerper, Wietske.

Wietske stelt dat het ontwerp is gebaseerd op de vloeiende lijnen die de badmintonspeler ook in het veld dient te lopen. Verder is de grafisch weergegeven badmintonner op de achterkant van het shirt in dezelfde lijnen meegenomen om eenheid te creëren en er toch een bewegelijk geheel van te maken. Op de voorkant zijn de lijnen vanaf de achterkant doorgetrokken, waarnaast het BCP logo in het blauw pronkt op de linkerborst. ‘Je ontwerpt voor het eerst een shirt en je hebt veel overleg met de betrokkenen, waarbij je alle meningen en ideeën moet vormen tot één ontwerp. Daarna is het in spanning afwachten of wat je hebt ontworpen ook daadwerkelijk zo uit de bus komt’, zegt zij. Wietske is verheugd om het shirt eindelijk met beide handen te kunnen pakken en haar eigen creatie te bewonderen.

Menno stelt dat Zonwatt als clubsponsor super trots is op het eindresultaat. Toen Zonwatt begon met de sponsoring van BCP was het al geweldig om het logo van de BCP samen te zien met het logo van Zonwatt, echter met dit laatste shirt is het ontwerp naar een nieuw niveau gestegen. Volgens Menno ziet het shirt er professioneel uit en hopelijk krijgen zowel de BCP als Zonwatt hier een hoop bekijks mee. ‘Ik baal nu wel als een duurzame energie stekker, dat ik ben vergeten om zelf een shirt te bestellen’, zegt hij.

Naast Menno begrijpen wij dat jij ook geheel volgens de laatste BCP mode erbij wilt lopen. Op het moment zijn er zelfs al meerdere gegadigden die alsnog een shirt willen hebben. Wil jij dus een (extra) shirt hebben, meld dit bij Etzel via de e-mail. Bij voldoende aanmeldingen organiseren wij een tussenronde voor het nabestellen van de shirts. Of je moet nog even wachten; want aan het eind van dit jaar zal er in ieder geval weer een pasmogelijkheid zijn, waarna de shirts opnieuw besteld worden en vóór de voorjaars- en opstapcompetitie geleverd worden.

Uiteindelijk is het wachten op de shirts meer dan waard gebleken, want het is een fantastisch shirt geworden. BCP wilt dan ook Wietske, Etzel en Zonwatt hartelijk danken voor alle moeite en geduld. Zonder jullie was dit absoluut niet gelukt!

2019 - shirt ontwerp