Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Sponsors Meerbouw Pijnacker B.V. tekent een nieuwe sponsorovereenkomst
Meerbouw Pijnacker B.V. tekent een nieuwe sponsorovereenkomst Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank van Schie   
vrijdag, 01 maart 2019 12:53

BCP is verheugd mede te delen dat Aannemersbedrijf Meerbouw Pijnacker opnieuw zijn naam wilt verbinden aan de BCP. Op 19 februari 2019 heeft Meerbouw de sponsorovereenkomst getekend; waarmee nieuw leven wordt geblazen in de Sponsor Cup, wat vanaf nu aan de Meerbouw Cup zal heten. De Meerbouw Cup is een onderlinge strijd tussen de competitiespelers, waarbij zoveel mogelijk punten worden verzameld door te winnen. Uiteindelijk wordt diegene met het hoogste gemiddelde tot winnaar benoemd van de Meerbouw Cup.

meerbouw onderteken 20180227

De eerdere samenwerking tussen BCP en Meerbouw gaat bijna terug tot aan de oprichting van het bedrijf. Meerbouw is door Rinus van der Meer op 1 april 1981 gestart en werkte daarbij vanuit huis. Hij begon al snel met de sponsoring van lokale verenigingen, waaronder BCP. In de gedigitaliseerde archieven van de BCP valt te zien dat het logo van Meerbouw voor het eerst te zien is in de MEP (een papieren nieuwsbrief, die verspreid werd onder de leden) in 1983. De samenwerking tussen Meerbouw en BCP heeft gedurende 22 jaar voortbestaan en is in 2004 geëindigd.

Inmiddels is de directie van Meerbouw uitgebreid met de zoon van Rinus, Frank. Meerbouw Pijnacker gegroeid naar een allround aannemersbedrijf, die gespecialiseerd is in nieuwbouw, aan- en verbouw, renovatie en onderhoud. Van een dakkapel tot nieuwe woning of gerenoveerd bedrijfspand. Op basis van meer dan 35 jaar ervaring werkt Meerbouw doeltreffend en met een no-nonsense-mentaliteit. Van de eerste schets tot oplevering van het eindproject; wij ontzorgen u volledig.

Dagelijks werkt Meerbouw met een team van gemiddeld 12 eigen timmermannen aan diverse projecten in Pijnacker-Nootdorp en omliggende gemeentes zoals Delft, Delfgauw, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van hun diensten, neem dan vrijblijvend contact met Meerbouw op via het contactformulier of telefoonnummer op hun website.