Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Jeugd Informatie jeugd Deeldiploma’s zaterdag 16 december 2017
Deeldiploma’s zaterdag 16 december 2017 Afdrukken E-mail
Geschreven door Francis van Marrewijk   
zaterdag, 16 december 2017 19:50

Best een beetje spannend zaterdagochtend: je deeldiploma halen!

Jeugdcommissie voorzitter Jos Tettero reikt deeldiploma's uit.De kinderen werden ingedeeld in groepjes die onder het toeziend oog van een examinator moesten laten zien welke badmintonvaardigheden ze allemaal al beheersen. Twintig deelnemers gingen op voor deeldiploma 1 onder leiding van examinatoren Kim, Cherr, Sandra en Etzel. Vijftien deelnemers gingen op voordeeldiploma 2 onder leiding van examinatoren Jasper, Kees en Peter. En drie deelnemers gingen zelfs al op voor deeldiploma 3 onder leiding van examinator Hans.

 

Zelfstandig een warming-up doen ging erg goed. Trainer Richard merkte op dat het nog nooit zo stil was geweest tijdens een warming-up. Daarna werden de verschillende vaardigheden geoefend. En tussendoor moesten de kinderen een aantal theorie-vragen beantwoorden. Er werd serieus gewerkt, alle deelnemers deden hun uiterste best. Het resultaat was dan ook dat alle deelnemers geslaagd zijn!

Uit handen van Jos kregen de kinderen het deeldiploma. De namen stonden er prachtig gekalligrafeerd op, met dank aan Laura.

Dank aan alle trainers en hulptrainers die de kinderen hebben klaargestoomd voor deze ochtend en er elke week weer staan om leuke trainingen voor de kinderen te verzorgen. Dank aan de examinatoren voor hun inzet! Dank aan iedereen die deze ochtend heeft geholpen. Het was best nog een hele organisatie om alles voor elkaar te krijgen, dus fijn te zien dat zoveel mensen bij BCP Pijnacker zich inzetten. En een speciaal woord van dank aan Petra die de hele organisatie fantastisch heeft aangestuurd.

We kunnen terugkijken op een hele gezellige en geslaagde ochtend!

1346810 2791112
 

Komende evenementen jeugd

Vrijdag 20 september 08:00 uur
t/m Zondag 22 september 17:00 uur:
Jeugdkamp

Facebook