Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Sponsors Contract verlengd met Foodiamo
Contract verlengd met Foodiamo Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
donderdag, 22 maart 2018 00:00

alt

Met trots mogen wij mededelen dat onze sponsor Foodiamo het contract nog een jaar verlengd heeft. Foodiamo is een webshop, die onder andere Italiaanse delicatessen aanbiedt, zoals pasta, olijfolie, kaas, zoetwaren en snacks.

Het team achter Foodiamo bestaat uit ons eigen clublid Peter Smit en zijn vader Jaco en tante Hilde.Jaco en Hilde zijn de eigenaren van het bedrijf IKAS (International Key Account Services), een bedrijf dat producten van hoge kwaliteit namens producenten verkoopt aan supermarkten, industrie en groothandels zoals de Jumbo, Albert Heijn, Sligro en HANOS. Omdat zij echte levensgenieters zijn met passie voor hun vak, hebben zij het idee bedacht om een eigen webshop te gaan maken met speciaal daarvoor geselecteerde producten. Dit vergt veel werk en daarom hebben zij Peter (ook een levensgenieter) betrokken in hun bedrijf om de webshop leven in te blazen. De webshop is nog maar net in de lucht, maar wil toch BC Pijnacker een warm hart toedragen in de vorm van sponsoring.


Wil je eens iets anders dan het gangbare? Ben jij een echte Bourgondiër, wil jij bijzondere snacks aanbieden op feestjes of hou jij van koken met mooie producten? Surf dan naar www.foodiamo.nl en maak kennis met bijzondere delicatessen van hoge kwaliteit!
Volg ons ook op Facebook en Twitter!