Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Jeugd Jeugd competitie Laatste wedstrijden jeugd competitie
Laatste wedstrijden jeugd competitie Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
vrijdag, 03 juni 2016 08:31

Vandaag was de laatste competitiedag van de teams bij badmintonclub Pijnacker in de Viergang. Alle teams, op J2 na, hebben de competitie afgesloten en hoe. De meeste teams zijn op een tweede of derde plek in de competitie IMG-20160530-WA0000geëindigd en één team is zelfs kampioen geworden. Dit is een hele goede prestatie en ik zie als competitieleider, dat in dit jaar veel kinderen een enorme groei hebben doorgemaakt in hun ontwikkeling. Dat zie je terug in de resultaten, maar ook in het plezier waar de kinderen mee spelen.

Ons kampioenteam, J3, bestaande uit Alexander, Stijn, Nick, Lincy en Ruby hebben zeer goed gepresteerd. Alle wedstrijden zijn gewonnen en zijn daarmee ook terecht kampioen in hun poule. Dit mochten we niet ongemerkt voorbij laten gaan en hebben het team gehuldigd en flink in de bloemetjes gezet met een mooie beker, taart en (kinder)champagne, zoals echte winnaars betaamd.

Nu gaan ze deelnemen aan de RKR (Regionale Kampioenschappen Regioteams) en moeten het hier opnemen tegen alle winnaars van ZH in hun klasse.

Wij wensen hen heel erg veel succes.

Net zo als bij elke competitewedstrijd heeft een team weer een stukje geschreven. Dit keer is het Stijn iot team 3!
Op zondag 29 mei hebben we de laatste competitiewedstrijd gespeeld. Helaas had onze tegenstander Triaq één speler te weinig en telden er daardoor 3 wedstrijden niet mee. Eigenlijk was op de vorige competitiedag, tegen Zigo, al duidelijk dat we door waren naar de regio-finale.

Ons team heeft het goed gedaan, we hebben maar 3 wedstrijden verloren. Ook hebben we het heel gezellig met elkaar gehad en goed samengewerkt.

Op de laatste competitiedag werden we ook nog eens verrast met een bos bloemen, een stuk taart, een glas champagne en een beker!

Op naar 11 juni. Dan is de regio-finale in Capelle aan den IJssel.

We hebben er veel zin in!

Stijn Visser

 

Komende evenementen jeugd

Geen evenementen beschikbaar op dit moment.