Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Dubbelkampioenschappen Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 16 juli 2018 08:48

Afgelopen maandag was het weer een gezellige sportieve avond in de Viergang. Badmintonclub pijnacker organiseerde daar haar jaarlijkse dubbelkampioenschappen voor haar leden. Niets is mooier dan op de laatste speelavond van het seizoen nog even flink sportief aan de slag te gaan.alt

Van 8 tot 10 uur 's avonds werden alle dames- en herendubbels gespeeld. Hierbij werd elke deelnemer steeds weer gekoppeld aan een andere medespeler en gingen zij samen de strijd aan met hun tegenstanders. Zo werd dit dubbel kampioenschap niet alleen een sportieve krachtmeting, maar ook een hele gezellige.

Aan het eind van de avond, en na vele partijtjes, konden Martijn de Ruiter en Aletta Kerklaan zich laten kronen tot beste dubbelaars van de BC Pijnacker en ontvingen zij hun 1e prijs. Maar niet alleen zij vielen in de prijzen, ook de winnaars van elke subpoule konden een prijs in ontvangst nemen.Zodat meerdere deelnemers thuis hebben laten zien dat lekker sporten toch echt loont!

Na de prijsuitreiking was het in de viergang in ieder geval nog lekker lang gezellig aan de bar.

Voor nu is het even geen badminton. Maar na de zomerstop is de sporthal op 23 augustus weer geopend voor de 1e badmintonavond in de Viergang.

Kom jij dan ook?