Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
BCP zomerfeest Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 30 april 2019 09:24

alt
Badminton Club Pijnacker bestaat dit jaar 50 jaar. Het hele jaar door organiseren we gezellige activiteiten. Op 29 juni vanaf 15:00 is er een familiefeest voor iedereen die BCP een warm hart toedraagt. Dus iedereen is welkom, leden, oud leden en familie van leden met hun kinderen. Het vind plaats bij de sportvelden van Oliveo.Â
De dag staat in het teken van ouderwetse gezelligheid waar de BCP, naast de sportieve aspiraties, ook om bekend staat. Gezellig in een ongedwongen sfeer een terrasje pakken met opvallend veel bekenden. De kinderen en iedereen die zin heeft kunnen nostalgische kampspelletjes, zoals die ieder jaar tijdens het jeugdkamp worden georganiseerd, op het veld herbeleven. Verschillende spellen zoals zaklopen, kratlopen, touwtrekken en allemaal andere spelletjes kunnen worden beoefend.
Aan het einde van de middag zal er een volledige verzorgde Barbecue worden geserveerd, waarbij gekozen kan worden tussen vis, vlees en vegetarisch. Inclusief salades, stokbrood en sauzen.
De kosten voor de hele dag gezelligheid en heerlijk eten zijn voor volwassen 15 euro, Kinderen (tot 12) 7,50 euro. Je kunt kiezen tussen vlees, vis en vegetarisch. Inschrijven kan via de volgende link: Inschrijven BCP zomerfeest

 

 
Jubileum programma Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 30 april 2019 09:15

caea3d41-01fb-4a51-95db-f4ec0accbba2

 
Afmelden woensdagavond training Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank van Schie   
maandag, 08 april 2019 06:27

Elke woensdagavond staan er veel junioren met veel plezier te trainen. Door allerlei uiteenlopende redenen verschillen de aantallen soms wel tussen de 12 en 20, waarbij de laatste periode het aantal meer naar de 20 gaat, wat natuurlijk als heel positief wordt ervaren. Voor de trainers is het hierdoor moeilijker om de training voor te bereiden en/of in het uiterste geval te doen besluiten of mogelijk 1 trainer voldoende is. In de voorbereiding van de training wordt dan rekening gehouden met meer of minder spelers en de oefeningen worden hierop mogelijk aangepast.

Om de voorbereiding van de training nog doeltreffender te maken, is de afmeldmail geïntroduceerd. Met een heel eenvoudig mailtje, kun je je kind afmelden om naar de training te gaan. Geef bij het afmelden ook direct de reden op waarom je niet kunt spelen, zodat bij mogelijke struikelstenen hier tijdig op ingespeeld kan worden.

Met deze pilot gaan wij per direct starten. Wij willen iedere ouder dan ook vriendelijk vragen om hier gebruik van te maken. Via het e-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. kun je vanaf vandaag eenvoudig jezelf afmelden. Na een periode zullen wij de gegevens analyseren (uiteraard zal dit vertrouwelijk plaats vinden) en kijken of de beoogde doelen zijn bereikt. Let op, het afmelden voor de trainingen van de zaterdagochtend is dit nog niet van toepassing.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 33

Komende evenementen

Maandag 2 september 20:00 - 22:00 uur:
Tossavond (junioren, recreanten en senioren)
Vrijdag 6 september 00:00 uur
t/m Zondag 8 september 23:59 uur:
Jeugdkamp 2019
Maandag 9 september 20:00 - 23:00 uur:
PIJNACKER BC 2 - ALBLASSERDAM BC 5
Maandag 16 september 20:00 - 23:00 uur:
PIJNACKER BC 1 - DROP SHOT BC 5
Maandag 23 september 20:00 - 23:00 uur:
PIJNACKER BC 2 - SHUTTLEK BC 3

Facebook