Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
Jeugd kamp 2019 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 23 september 2019 09:22

 

altVrijdagmiddag 6 september was het dan zover, het BCP kamp 2019! Net als elk jaar stond het kamp weer in het teken van een thema, en dit keer was het thema Disney. Dat was ook te merken, de Viergang krioelde namelijk van de Disney-figuren! Ondanks de slechte weersomstandigheden vertrokken we met veel zin richting de kamplocatie.

Eenmaal aangekomen begon het kamp met een onverwachte speurtocht, namelijk de zoektocht naar onze tenten. Een slinger auto's reed van hot naar her over de kamplocatie, en uiteindelijk vonden we ons knusse tentenkamp.
Na het uitpakken van de spullen en het inrichten van onze slaapplekken, was het tijd voor het eerste spel, namelijk een spannende tocht door de bossen. In het pikkedonker gingen de verschillende groepjes een voor een op pad, met een kaart waarop de route uitgestippeld was. Natuurlijk waren er groepjes met en zonder goede kaartlezers, maar uiteindelijk kwam iedereen weer veilig en wel aan bij het kamp, waar lekkere warme knakworstjes ons op stonden te wachten.
Vervolgens bestond de rest van onze eerste avond voornamelijk uit het spelen van veel spelletjes, waarvan vele doorgingen tot in de late uurtjes.

Lees meer...
 
Nieuw seizoen, nieuwe clubsponsor! Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank van Schie   
dinsdag, 03 september 2019 06:42

Gisteravond is het nieuwe seizoen in de hal met een geweldige toss avond afgetrapt. In een volgepakte hal met bestaande én nieuwe leden, die fantastische partijen hebben gespeeld middels het husselen van kaartjes (tossen) onder begeleiding van Wil, is het een hele drukke en gezellige avond geworden.

hills logo def cmyk-03Naast het goede nieuws dat het seizoen weer is begonnen, is er meer goed nieuws te vertellen. Een oude sponsor van de BCP, Huizer van Ieperen, heeft opnieuw contact gezocht met de BCP om de samenwerking nieuw leven in te blazen. Huizer van Ieperen heeft inmiddels de bedrijfsnaam verandert in Hills accountants en adviseurs.

Lees meer...
 
50 jaar Badminton Club Pijnacker Zomerfeest zindert Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
vrijdag, 30 augustus 2019 10:07


Zaterdag 28 juni vierde de badmintonclub haar 50-jarig bestaan met een zomerfeest. Het gastvrije Oliveo voetbal altwas wederom bereid haar kantine, zonnig terras en sportfaciliteiten ter beschikking te stellen.
Met ruim 100 inschrijvingen werd het terras gezellig gevuld met jong en oud. Diverse badminton gezinnen, oud leden, jeugd en senioren waren van de partij. Ook de tafeltennisvereniging was heel goed vertegenwoordigt.
Op het veld waren ouderwetse kampspellen uitgezet, waarbij de zeepbaan een absoluut hoogtepunt vormde. Niet alleen de jeugd liet zich hier gelden, ook wat oudere jongeren lieten hun talenten zien. Uit de oude hoed kwam ook nog pijltjes blazen. Met een stukje PVC buis, een strook papier uit de Allerhande en nog wat handige ouders gaf dit de jeugd weer een nieuwe ervaring. Al met al een heerlijke middag vol vertier.
De middag werd afgesloten met een heerlijke BBQ die door de lokale BBQ-specialist Visser professioneel werd afgeleverd.
Het bleef ook dankzij het heerlijke weer nog lang gezellig.
De organisatie bedankt met name Anja v.d. Burg van Oliveo voetbal voor haar gastvrijheid en inzet gedurende het gehele evenement.

unnamed

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 37

Komende evenementen

Zondag 22 december 08:00 uur:
Kerstballentoernooi 2019
Donderdag 26 december 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 26 december en 2 januari (Kerstvakantie)
Vrijdag 27 december 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 27 februari (Voorjaarsvakantie)
Maandag 30 december 08:00 uur:
Toss avond
Donderdag 2 januari 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 26 december en 2 januari (Kerstvakantie)

Facebook