Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
BC Back to '69 toernooi Afdrukken E-mail
Geschreven door Bas Lijster   
vrijdag, 18 oktober 2019 00:00

Op donderdag 17 oktober vond voor het eerst het BC back tot ’69 toernooi plaats.
Omdat de BCP 50 jaar bestaat werden de oude tijden herbeleefd.

Het baken was mooi versiert en er werden mooie outfits uit de kast getrokken. Op de achtergrond klonk muziek uit 1969 en daar werd vanaf de kant en vanaf de baan hard mee meegezongen. 
Het was in het begin weer even wennen, want er werd gespeeld met de oude spelregels. Binnen een wedstrijd heeft bij iedere opslagbeurt zowel de heer als de dame een service, uitgezonderd bij de allereerste servicebeurt van de game. De service blijft behouden totdat een 'rally' verloren wordt. De tweede opslag is dan voor de partner en ook hier totdat de rally verloren wordt. Daarna krijgt de tegenstander weer twee opslagbeurten. Er werden hele spannende partijen gespeeld. De mensen die aan de kant stonden te wachten kon zich buigen over de quizz met vragen over gebeurtenissen uit 1969.  
Nadat iedereen zich in het zweet had gewerkt werd nog gezellig geborreld in de bar. De winnaars werden in het zonnetje gezet en er werd nog lang nagepraat. 

alt 
Sportmarkt 2019 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
woensdag, 25 september 2019 16:31

alt

Op 25 september was de BCP aanwezig op de sportmarkt. Met maar liefst 11 andere verenigingen was de Sportmarkt een groot succes. Alle kinderen waren super enthousiast en er waren veel vrijwillegers die zich voor dit fantastische evenement wilde inzetten. De verenigingen die mee deden waren: Tennisvereniging Pijnacker, Avanti Korfbal, Fortuna Korfbal, DSVP Pijnacker, Voetbalvereniging Oliveo, HC Pijnacker, Hudito, Sportcentrum Pijnacker, BC Pijnacker, Tafeltennisvereniging Pijnacker, De Dansacker en Twirlteam Surprise.

Er waren veel kinderen die badminton geprobeerd hebben. Voor de kleintjes waren en ballonen om eerst mee te oefenen, en voor de wat oudere kinderen kon er geoefend worden met shuttles. Er zaten veel natuurtalentjes tussen die we hopelijk bij de BCP zullen gaan zien.

 

 
Jeugd kamp 2019 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 23 september 2019 09:22

 

altVrijdagmiddag 6 september was het dan zover, het BCP kamp 2019! Net als elk jaar stond het kamp weer in het teken van een thema, en dit keer was het thema Disney. Dat was ook te merken, de Viergang krioelde namelijk van de Disney-figuren! Ondanks de slechte weersomstandigheden vertrokken we met veel zin richting de kamplocatie.

Eenmaal aangekomen begon het kamp met een onverwachte speurtocht, namelijk de zoektocht naar onze tenten. Een slinger auto's reed van hot naar her over de kamplocatie, en uiteindelijk vonden we ons knusse tentenkamp.
Na het uitpakken van de spullen en het inrichten van onze slaapplekken, was het tijd voor het eerste spel, namelijk een spannende tocht door de bossen. In het pikkedonker gingen de verschillende groepjes een voor een op pad, met een kaart waarop de route uitgestippeld was. Natuurlijk waren er groepjes met en zonder goede kaartlezers, maar uiteindelijk kwam iedereen weer veilig en wel aan bij het kamp, waar lekkere warme knakworstjes ons op stonden te wachten.
Vervolgens bestond de rest van onze eerste avond voornamelijk uit het spelen van veel spelletjes, waarvan vele doorgingen tot in de late uurtjes.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 36

Komende evenementen

Maandag 25 november 20:00 - 23:00 uur:
PIJNACKER BC 1 - DEO BV 4
Zaterdag 30 november 00:00 - 23:59 uur:
BCP op de camping feest
Maandag 2 december 20:00 - 23:00 uur:
PIJNACKER BC 2 - SMASHING FELLOWS THE 3
Donderdag 5 december 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 5 december (Sinterklaas)
Maandag 9 december 20:00 - 23:00 uur:
PIJNACKER BC 1 - DELFT BC 4

Facebook