Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
BCP senioren kamp 2017 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 11 juli 2017 11:04

Zonnebloem?thumbnail FullSizeRender
Hmm. Als ik de titel intik doemt bij mij direct het beeld van de Zonnebloem voor ogen. En eerlijk toegegeven, na het latlopen en de zeepbaan strompelde er ook zeker diverse 'oudjes' over het veld.

Het werkelijke beeld:
Maar nu even het werkelijke beeld oproepen.
Stel je voor 20 woeste rovers. Tot op de tanden bewapend en gretig om het ruime sop te kiezen. Met Bas Blackbeard L. aan het roer vertrokken de slagschepen (vooral die van Annemarie Vikíng (of is het Víking) naar het verre oosten.
Al gauw hadden de rovers hun doel bereikt, het gebied verovert en is er met het onbekende in het vooruitzicht, nog extra proviand ingeslagen.

Kennis en vaardigheden:
Als rasechte zeeschuimers werd direct het vuur aan de schenen gelegd, werd onze piratenkennis getest, onze signaalvaardigheden op de proef genomen, en had de bemanning al snel een aanslag gepleegd op de aanwezige proviand. Iets waar kustkaper Tanis zich heldhaftig door heen gewerkt had, en alleen de volgende dag een klein ietsje pietsje uit het lood geslagen was.
Als het ging om vaardigheden stonden wij wederom ons mannetje, en middels briljante seinen, werden de lastigste opdrachten ten uitvoer gebracht, en met de nodige bluf werden tegenstanders hun (edel)stenen afhandig gemaakt.

Lees meer...
 
Vriendjes/ vriendinnetjes toernooi Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
donderdag, 15 juni 2017 20:08

Op zaterdag 7 juli houden we weer het gezellige vriendjes/vriendinnetjes toernooi. Het is een klein toernooitje wat twee uur duurt. Je kun je inschrijven met een vriendje, vriendinnetje. En als ze niet kunnen is het geen probleem om met de vader, moeder, opa of oma, oom of tante, buurman of buurvrouw in te schrijven.
Het vriendjes/vriendinnetjes toernooi begint om 8:30 uur in Sporthal de Viergang
Het toernooi bestaat uit wedstrijdjes van steeds één set binnen een bepaald aantal minuten (dus niet tot de 21 of bij de 21 stoppen). De poules worden zoveel mogelijk naar sterkte ingedeeld.

Doe mee met dit gezellige familie toernooi. De inschrijving opent binnekort.


Groetjes van de Jeugdcommissie
Badminton Club Pijnacker

 
Afsluiting competitieseizoen Afdrukken E-mail
zaterdag, 03 juni 2017 23:08

20170312 1Het competitie seizoen van de jeugdspelers bij Badminton Club Pijnacker zit er al weer op. Alle teams hebben in totaal 10 wedstrijden gespeeld, 5 uit en 5 thuis in de Viergang en ze hebben allemaal hun best gedaan om zo veel mogelijk partijen en wedstrijden te winnen. En wat hebben onze jeugdspelers gestreden. Wij hebben zeer spannende wedstrijden gezien waar zeer fanatiek gespeeld werd om alle punten. Wat erg leuk was om te zien, is dat de inspanningen die de trainers geleverd hebben en de inzet van de kinderen ervoor gezorgd heeft dat ze allemaal stuk voor stuk gegroeid zijn in hun spel. Zelfs bij de net beginnende kinderen ziet het er al erg goed uit.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 26

Komende evenementen

Zaterdag 20 oktober 08:30 - 10:30 uur:
Geen Training (herfstvakantie)
Woensdag 24 oktober 18:00 - 20:00 uur:
Geen Training (Herfstvakantie)
Zaterdag 27 oktober 09:00 uur
t/m Zondag 28 oktober 18:00 uur:
RJC Toernooi BC Mix Naaldwijk
Donderdag 27 december 08:00 uur:
Geen badminton (kerstvakantie)

Facebook