Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
Clubkamipoenschappen dubbel 2017 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 11 juli 2017 11:58

dubbel
Op 3 juli was het voor de leden van Bc Pijnacker weer een gezellige sportieve avond in sporthal de viergang.
De dubbelkampioenschappen stonden op het programma. 21 deelnemers streden vol enthousiasme en strijdlust om de beste heren of dames dubbelaar van de vereniging te worden. Voorzien van muziek, snoep en vers fruit gingen de wedstrijden van start. Verdeeld over 8 rondes speelde Iedereen met en tegen elkaar waarna de finale rondes gespeeld werden. Bij de dames werd de 1e prijs gewonnen door Aleta kerklaan, bij de heren waren peter smit en Martijn de ruiter de sterksten. Na een gezellige prijsuitreiking met taart en drankjes werd een wederom geslaagd seizoen afgesloten. Allemaal een prettige vakantie gewenst en tot 21 augustus.

 

 
Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 11 juli 2017 11:31

Op zondag 17 september vindt de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Zoals je misschien wel weet kunnen we met deze gezellige fietstocht geld verdienen voor onze verenigingskas. Steun onze vereniging en fiets ook mee!

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Zuid-Holland Midden, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen.

Meefietsen = geld verdienen!
Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de Rabobank € 5,00 (voor de route van 15 km), € 10,00 (voor de route van 30 km) of € 20,00 (voor de route van 60 km en de wielerroute) in onze clubkas. Van het geld worden nieuwe scoreborden gekocht. Bovendien is het elk jaar weer een gezellige en sportieve dag.

Mobiliseer de hele familie
We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa's en oma's. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Aanmelden
Het fijnst vinden we het als je je snel aanmeldt bij Wil Kap 062083023 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld er ook bij met hoeveel personen je deelneemt en hoeveel kilometer je wilt fietsen. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 september.

Meer informatie
Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobank.nl/zuid-hollandmidden.
Ben je actief op Twitter? Volg @RaboZHMidden, dan ontvang je al het nieuws over de Rabobank Sponsorfietstocht.

 
BCP senioren kamp 2017 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 11 juli 2017 11:04

Zonnebloem?thumbnail FullSizeRender
Hmm. Als ik de titel intik doemt bij mij direct het beeld van de Zonnebloem voor ogen. En eerlijk toegegeven, na het latlopen en de zeepbaan strompelde er ook zeker diverse 'oudjes' over het veld.

Het werkelijke beeld:
Maar nu even het werkelijke beeld oproepen.
Stel je voor 20 woeste rovers. Tot op de tanden bewapend en gretig om het ruime sop te kiezen. Met Bas Blackbeard L. aan het roer vertrokken de slagschepen (vooral die van Annemarie Vikíng (of is het Víking) naar het verre oosten.
Al gauw hadden de rovers hun doel bereikt, het gebied verovert en is er met het onbekende in het vooruitzicht, nog extra proviand ingeslagen.

Kennis en vaardigheden:
Als rasechte zeeschuimers werd direct het vuur aan de schenen gelegd, werd onze piratenkennis getest, onze signaalvaardigheden op de proef genomen, en had de bemanning al snel een aanslag gepleegd op de aanwezige proviand. Iets waar kustkaper Tanis zich heldhaftig door heen gewerkt had, en alleen de volgende dag een klein ietsje pietsje uit het lood geslagen was.
Als het ging om vaardigheden stonden wij wederom ons mannetje, en middels briljante seinen, werden de lastigste opdrachten ten uitvoer gebracht, en met de nodige bluf werden tegenstanders hun (edel)stenen afhandig gemaakt.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 27

Komende evenementen

Zondag 16 december 14:00 uur:
kerstballentoernooi 2018
Maandag 17 december 20:00 uur:
Toss avond jeugd+ senioren
Donderdag 27 december 08:00 uur:
Geen badminton (kerstvakantie)
Zaterdag 2 februari 08:30 - 10:30 uur:
Ouder kind toernooi

Facebook