Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
Afmelden woensdagavond training Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank van Schie   
maandag, 08 april 2019 06:27

Elke woensdagavond staan er veel junioren met veel plezier te trainen. Door allerlei uiteenlopende redenen verschillen de aantallen soms wel tussen de 12 en 20, waarbij de laatste periode het aantal meer naar de 20 gaat, wat natuurlijk als heel positief wordt ervaren. Voor de trainers is het hierdoor moeilijker om de training voor te bereiden en/of in het uiterste geval te doen besluiten of mogelijk 1 trainer voldoende is. In de voorbereiding van de training wordt dan rekening gehouden met meer of minder spelers en de oefeningen worden hierop mogelijk aangepast.

Om de voorbereiding van de training nog doeltreffender te maken, is de afmeldmail geïntroduceerd. Met een heel eenvoudig mailtje, kun je je kind afmelden om naar de training te gaan. Geef bij het afmelden ook direct de reden op waarom je niet kunt spelen, zodat bij mogelijke struikelstenen hier tijdig op ingespeeld kan worden.

Met deze pilot gaan wij per direct starten. Wij willen iedere ouder dan ook vriendelijk vragen om hier gebruik van te maken. Via het e-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. kun je vanaf vandaag eenvoudig jezelf afmelden. Na een periode zullen wij de gegevens analyseren (uiteraard zal dit vertrouwelijk plaats vinden) en kijken of de beoogde doelen zijn bereikt. Let op, het afmelden voor de trainingen van de zaterdagochtend is dit nog niet van toepassing.

 
Nieuwe club shirts Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank van Schie   
woensdag, 03 april 2019 08:17

2019 - shirt overhandigingDaar zijn ze eindelijk, de nieuwe BCP shirts in geheel nieuwe stijl! De eerste jeugdleden hebben zaterdag of zondag er al in kunnen spelen en maandagavond 1 april 2019 (geen grap) was de officiële eerste shirt overhandiging van de clubsponsor Zonwatt, Menno, aan de ontwerper, Wietske.

Wietske stelt dat het ontwerp is gebaseerd op de vloeiende lijnen die de badmintonspeler ook in het veld dient te lopen. Verder is de grafisch weergegeven badmintonner op de achterkant van het shirt in dezelfde lijnen meegenomen om eenheid te creëren en er toch een bewegelijk geheel van te maken. Op de voorkant zijn de lijnen vanaf de achterkant doorgetrokken, waarnaast het BCP logo in het blauw pronkt op de linkerborst. ‘Je ontwerpt voor het eerst een shirt en je hebt veel overleg met de betrokkenen, waarbij je alle meningen en ideeën moet vormen tot één ontwerp. Daarna is het in spanning afwachten of wat je hebt ontworpen ook daadwerkelijk zo uit de bus komt’, zegt zij. Wietske is verheugd om het shirt eindelijk met beide handen te kunnen pakken en haar eigen creatie te bewonderen.

Lees meer...
 
50 jaar BCP diner Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
zaterdag, 23 maart 2019 13:33

alt

In 2019 bestaat BCP 50 jaar! De eerste activiteit die we organiseren om dit te vieren in het nu al legendarische BCP-Diner op 18 mei a.s.! Het wordt een onvergetelijke avond met heerlijke gerechten, visueel ondersteund door oud-beeldmateriaal en een loterij.
Schrijf je nu in en verzeker je van een van de schaarse plaatsen (maximaal 36 personen). Het diner is niet bedoeld voor jonge kinderen.

Schrijf je in via de volgende link of voor meer informatie kijk hier!

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 37

Komende evenementen

Zondag 22 december 08:00 uur:
Kerstballentoernooi 2019
Donderdag 26 december 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 26 december en 2 januari (Kerstvakantie)
Vrijdag 27 december 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 27 februari (Voorjaarsvakantie)
Maandag 30 december 08:00 uur:
Toss avond
Donderdag 2 januari 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 26 december en 2 januari (Kerstvakantie)

Facebook