Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
Braderie 2018 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 11 juni 2018 13:55

We staan dit jaar weer met de BCP op de jaarlijkse braderie in Pijnacker met één stand. Dit is op zondag 24 juni van 11:00 tot 17:00.alt
Van de stand willen we een echte BCP- stand maken. Het is de bedoeling om met allerlei acties geld te verdienen voor de BCP. Te denken valt aan taarten verkopen in badmintonstyle, shuttle raden en bijvoorbeeld een grabbelton met kleine prijsjes.
We gaan ook tweedehands spullen verkopen. Als je thuis nog spullen hebt die in de weg staan kun je die doneren aan de BCP, waarna wij ze in de stand verkopen. Zo bent u van de spullen af en de opbrengst is voor de BCP.

Daarnaast willen we op deze manier de BCP wat meer onder de aandacht brengen om zo nieuwe leden voor ons te kunnen winnen.
Als je nog leuke ideeën hebt, wilt helpen met taarten bakken, taarten wil doneren, tweedehands spullen hebt of achter het kraampje wil helpen neem dan contact op met Kim Kerklaan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We hopen op veel BCP leden achter de kraam.

 
G badminton bij de BCP Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 11 juni 2018 13:48

De BCP heeft als motto 'van gezellig ontspannen tot sportief fanatiek', waarbij het badmintonnen voor iedereen toegankelijk is. Zodoende zijn wij in contact gekomen met de beweegcoach Westland en Pijnacker-Nootdorp van de VTV. De VTV – officieel de Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten – biedt aan mensen met een verstandelijke beperking vrijetijds- en vormingsactiviteiten. Na een eerste kennismaking met de beweegcoach en een bezoek aan de zaal in Pijnacker zijn de afgelopen gesprekken positief verlopen en het enthousiasme toegenomen bij beide partijen. Dit heeft inmiddels geleid dat er al 4 dames met een verstandelijke beperking opgewonden zijn geworden om bij de BCP te komen badmintonnen. Wij proberen dit volgend seizoen voor ze mogelijk te maken, zodat we het G badmintonnen bij de BCP kunnen realiseren. Wel zijn er nog een aantal hobbels te nemen voordat wij ze op de baan gaan zien, waaronder mogelijk een stukje begeleiding. Dus heb je ervaring met verstandelijk gehandicapten en/of vind je het leuk om deze dames te begeleiden voor een onvergetelijke ervaring of heb je mogelijk andere waardevolle informatie om dit tot een succes te maken; neem dan contact op met Frank van Schie.

 

alt

 
Jeugd- en Opstapcompetitie halverwege Afdrukken E-mail
vrijdag, 20 april 2018 09:12

Afgelopen zondag (15 april) hadden wij bij badminton club Pijnacker weer een groot competitiespektakel in de sporthal. Naast de vele badminton teams waren er ook weer veel supports aanwezig, waardoor het een gezellig zondagmiddag werd.

201804-1De trainers gaven de kinderen goede aanwijzingen, waardoor bepaalde partijen een andere wending kregen en de kinderen weer opbloeide in hun partij. Daarnaast werd er weer hard gestreden voor alle punten en kwamen velen bezweet de baan weer af.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 31

Komende evenementen

Maandag 20 mei 20:00 - 23:00 uur:
Pijnacker, BC V1 - Badminton Smashing Maasdam V1
Zaterdag 25 mei 00:00 - 23:59 uur:
Jeugd training in Emerald i.p.v. in de Viergang
Maandag 27 mei 20:00 - 23:00 uur:
Pijnacker, BC M2 - Invictus, BC M1
Woensdag 29 mei 00:00 - 23:59 uur:
Laatste speeldag woensdag (senioren)
Maandag 3 juni 20:00 - 22:30 uur:
Clubkampioenschappen Single (senioren & recreanten)

Facebook