Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
G badminton bij de BCP Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 11 juni 2018 13:48

De BCP heeft als motto 'van gezellig ontspannen tot sportief fanatiek', waarbij het badmintonnen voor iedereen toegankelijk is. Zodoende zijn wij in contact gekomen met de beweegcoach Westland en Pijnacker-Nootdorp van de VTV. De VTV – officieel de Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten – biedt aan mensen met een verstandelijke beperking vrijetijds- en vormingsactiviteiten. Na een eerste kennismaking met de beweegcoach en een bezoek aan de zaal in Pijnacker zijn de afgelopen gesprekken positief verlopen en het enthousiasme toegenomen bij beide partijen. Dit heeft inmiddels geleid dat er al 4 dames met een verstandelijke beperking opgewonden zijn geworden om bij de BCP te komen badmintonnen. Wij proberen dit volgend seizoen voor ze mogelijk te maken, zodat we het G badmintonnen bij de BCP kunnen realiseren. Wel zijn er nog een aantal hobbels te nemen voordat wij ze op de baan gaan zien, waaronder mogelijk een stukje begeleiding. Dus heb je ervaring met verstandelijk gehandicapten en/of vind je het leuk om deze dames te begeleiden voor een onvergetelijke ervaring of heb je mogelijk andere waardevolle informatie om dit tot een succes te maken; neem dan contact op met Frank van Schie.

 

alt

 
Jeugd- en Opstapcompetitie halverwege Afdrukken E-mail
vrijdag, 20 april 2018 09:12

Afgelopen zondag (15 april) hadden wij bij badminton club Pijnacker weer een groot competitiespektakel in de sporthal. Naast de vele badminton teams waren er ook weer veel supports aanwezig, waardoor het een gezellig zondagmiddag werd.

201804-1De trainers gaven de kinderen goede aanwijzingen, waardoor bepaalde partijen een andere wending kregen en de kinderen weer opbloeide in hun partij. Daarnaast werd er weer hard gestreden voor alle punten en kwamen velen bezweet de baan weer af.

Lees meer...
 
Voorstelronde nieuwe voorzitter Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 26 maart 2018 15:23

alt
Onder onverwacht luid applaus werd ik in de ALV verkozen als voorzitter. Het voelt goed om de rol van voorzitter te gaan bekleden met zoveel vertrouwen vanuit de leden. Ook al het goede werk wat Wouter en de overige bestuursleden voor mij al gedaan heeft, voelt als een warm bad. Ik ga dan ook met veel plezier de komende periode tegemoet om de vereniging verder te professionaliseren.

Nu ben ik afgelopen tijd minder actief geweest bij de vereniging en zullen een aantal mij niet herkennen. Vandaar dat ik onderstaand verhaal heb geschreven, waarin ik mij in het kort voorstel.

Mijn naam is Frank en ik ben op 12 april 1989 geboren als Nootdorper, maar opgegroeid in Pijnacker. Vanwege mijn broertje, raakte ik tijdens mijn jeugd geïnspireerd om niet alleen op de camping maar ook in de zaal te gaan badmintonnen. Direct vond ik de explosiviteit op de camping in het niets vergeleken met het snelle spelletje in de zaal. Door zowel te trainen als in de jeugdcompetitie te spelen, raakte ik steeds meer bedreven in het spelletje. Dit leidde uiteindelijk tot waardevolle invalbeurten bij de senioren terwijl ik nog een jeugdlid was.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 29

Komende evenementen

Zaterdag 27 april 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton (meivakantie)
Maandag 29 april 20:00 - 22:00 uur:
Tossavond (junioren, recreanten en senioren)
Woensdag 1 mei 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton (meivakantie)
Maandag 6 mei 20:00 - 23:00 uur:
Pijnacker, BC V1 - BCRS V1
Zaterdag 11 mei 00:00 - 23:59 uur:
Spelletjes ochtend

Facebook