Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
Dubbelkampioenschappen Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 16 juli 2018 08:48

Afgelopen maandag was het weer een gezellige sportieve avond in de Viergang. Badmintonclub pijnacker organiseerde daar haar jaarlijkse dubbelkampioenschappen voor haar leden. Niets is mooier dan op de laatste speelavond van het seizoen nog even flink sportief aan de slag te gaan.alt

Van 8 tot 10 uur 's avonds werden alle dames- en herendubbels gespeeld. Hierbij werd elke deelnemer steeds weer gekoppeld aan een andere medespeler en gingen zij samen de strijd aan met hun tegenstanders. Zo werd dit dubbel kampioenschap niet alleen een sportieve krachtmeting, maar ook een hele gezellige.

Aan het eind van de avond, en na vele partijtjes, konden Martijn de Ruiter en Aletta Kerklaan zich laten kronen tot beste dubbelaars van de BC Pijnacker en ontvingen zij hun 1e prijs. Maar niet alleen zij vielen in de prijzen, ook de winnaars van elke subpoule konden een prijs in ontvangst nemen.Zodat meerdere deelnemers thuis hebben laten zien dat lekker sporten toch echt loont!

Na de prijsuitreiking was het in de viergang in ieder geval nog lekker lang gezellig aan de bar.

Voor nu is het even geen badminton. Maar na de zomerstop is de sporthal op 23 augustus weer geopend voor de 1e badmintonavond in de Viergang.

Kom jij dan ook?

 
Jeugd team 4 U15 BCP kampioen!!! Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 11 juni 2018 14:42

alt

Zondag 3 juni is team 4 U15 kampioen van de pool geworden. Wat een mooie prestatie. Ze hebben alle tien wedstrijddagen overtuigend gewonnen. Tim Meulstee, Nick Brehler, Alex Chang, Meike de Kraa en Frédérique Lenssen hebben ook hun laatste wedstrijddag super goed gepresteerd. Een winst van 7-1 tegen de nummer 3: de Zeemeeuwen uit 's-Gravenzande. Ook al kon team 4 niet meer van de eerste plek afgeslagen worden, hebben ze toch alles gegeven. Het waren mooie partijen, ze waren aan elkaar gewaagd. Na een feestelijke afsluiting met taart, champagne en een heuse beker, maken de jongens en meiden zich op voor de regiokampioenschappen. Afgelopen zaterdag hebben ze heel goed gespeeld tijdens de regiokampioenschappen en daarom zijn ze tweede van zuid holland geworden onder de 15. Super knap gedaan!

 
Braderie 2018 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 11 juni 2018 13:55

We staan dit jaar weer met de BCP op de jaarlijkse braderie in Pijnacker met één stand. Dit is op zondag 24 juni van 11:00 tot 17:00.alt
Van de stand willen we een echte BCP- stand maken. Het is de bedoeling om met allerlei acties geld te verdienen voor de BCP. Te denken valt aan taarten verkopen in badmintonstyle, shuttle raden en bijvoorbeeld een grabbelton met kleine prijsjes.
We gaan ook tweedehands spullen verkopen. Als je thuis nog spullen hebt die in de weg staan kun je die doneren aan de BCP, waarna wij ze in de stand verkopen. Zo bent u van de spullen af en de opbrengst is voor de BCP.

Daarnaast willen we op deze manier de BCP wat meer onder de aandacht brengen om zo nieuwe leden voor ons te kunnen winnen.
Als je nog leuke ideeën hebt, wilt helpen met taarten bakken, taarten wil doneren, tweedehands spullen hebt of achter het kraampje wil helpen neem dan contact op met Kim Kerklaan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We hopen op veel BCP leden achter de kraam.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 29

Komende evenementen

Zaterdag 27 april 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton (meivakantie)
Maandag 29 april 20:00 - 22:00 uur:
Tossavond (junioren, recreanten en senioren)
Woensdag 1 mei 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton (meivakantie)
Maandag 6 mei 20:00 - 23:00 uur:
Pijnacker, BC V1 - BCRS V1
Zaterdag 11 mei 00:00 - 23:59 uur:
Spelletjes ochtend

Facebook