Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
Clubkampioenschappen single 2019 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 18 juni 2019 15:03

De jaarlijkse clubkampioenschappen zijn weer gehouden in juni. Er was een beperkt aantal inschrijvingen, maar William heeft er toch een heel leuk systeem bedacht en zijn er leuke partijen gespeeld.alt

Er werden leuke en spannende partijen gespeeld. Iedereen heeft goed zijn best gedaan en dat was te zien aan alle rondvliegende zweet druppels. Uiteindelijk werd de finale bij de dames gespeeld tussen Kim en Julia. Kim heeft daarbij aan het langste eind getrokken en mag zich dit jaar clubkampioen noemen bij de dames. Bij de heren waren er twee poules. De finale in poule 1 was erg spannend. Het ging tussen Jasper en Wouter. Jasper won de eerste set. De tweede set stond Wouter een paar punten voor, maar raakte toen helaas geblesseerd en moest opgeven. Het was een spannende wedstrijd. ze waren aan elkaar gewaagd en uiteindelijk ging Jasper er met de prijs van door en mag zich een jaar lang clubkampioen van de BCP noemen. In poule twee was het een spannende wedstrijd tussen Roel en Remko. Na een hele spannende 3de set kon Remko de winst binnen harken. Allemaal gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet.

 
BCP en TTVP (Tafeltennis) gaan samenwerken Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 18 juni 2019 14:56


In de Algemene Ledenvergadering van 15 januari 2019 hebben we besloten om samen te werken met de tafeltennisvereniging. Concreet betekent dit dat we voortaan op maandagavond samen met de TTVP de Viergang zullen huren, waarbij de TTVP gebruik maakt van 1/3e van de zaal en de BCP gebruikt maakt van 2/3e van de zaal. Deze samenwerking is 3 juni jl. van start gegaan bij de eerste avond van de clubkampioenschappen.
Namens de BCP heet het bestuur de TTVP van harte welkom in de Viergang!
Aanstaande maandag 24 juni geven vanaf 20.00 uur twee professionele tafeltennisspelers een uur lang een grandioze tafeltennisdemonstratie. Zij zoeken de grenzen van tafeltennis op en laten zien wat deze mooie sport te bieden heeft. Reken op een interactieve show, spectaculaire trucs en volop humor. Next level tafeltennis van het allerhoogste niveau. De demo wordt gevolgd door een tafeltennis- en badminton-activiteit voor leden, oud-leden en niet-leden. Dit om elkaar en de sport beter te leren kennen.

 
Braderie 2019 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 17 juni 2019 08:25

altOok dit jaar staan we met de BCP op de jaarlijkse braderie in Pijnacker op zondag 30 juni.
Van de stand willen we een echte BCP- stand maken. Het is de bedoeling om met allerlei acties geld te verdienen voor de BCP. Te denken valt aan taarten verkopen in badmintonstyle, shuttle raden en bijvoorbeeld een grabbelton met kleine prijsjes.
We gaan ook tweedehands spullen verkopen. Als je thuis nog spullen hebt die in de weg staan kun je die doneren aan de BCP, waarna wij ze in de stand verkopen. Zo bent u van de spullen af en de opbrengst is voor de BCP.
Daarnaast willen we op deze manier de BCP wat meer onder de aandacht brengen om zo nieuwe leden voor ons te kunnen winnen.

Als je nog leuke idee├źn hebt, wilt helpen met taarten bakken, taarten wil doneren, tweedehands spullen hebt of achter het kraampje wil helpen neem dan contact op met Kim Kerklaan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 37

Komende evenementen

Zondag 22 december 08:00 uur:
Kerstballentoernooi 2019
Donderdag 26 december 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 26 december en 2 januari (Kerstvakantie)
Vrijdag 27 december 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 27 februari (Voorjaarsvakantie)
Maandag 30 december 08:00 uur:
Toss avond
Donderdag 2 januari 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 26 december en 2 januari (Kerstvakantie)

Facebook