Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
Seniorenkamp 2018 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 16 juli 2018 08:56

Wat een prachtig weekend! Kan ook niet anders met zulk weer en gezelschap. Het BCP Dzjengis Kahnmp voor seniorenleden dat plaatsvond van 29 juni t/m 1 juli was een topweekend.alt

De vrijdagavond begon met een uitleg van het spel pispotten, waarna er 2 teams werden samengesteld, genaamd 'De Steppe(kr)hijgers' en 'De verrekte mongols'. Onder het licht en de warmte van een kampvuur gingen de teams de eerste uitdaging aan bij de pubquiz, met als thema de grote Koeblai Kahn en het land Mongolië. Niemand weet kennelijk waar Ulaanbaatar ligt en wie Miike Snow is, de kennis van onze nomaden is flink op de proef gesteld en uiteindelijk opgekrikt.
In de categorie 'wie wat bewaard die heeft wat' eindigde de avond met een potje piratenhints.

Het is mooi wakker worden in de Gers. Het Berkenzaad en de zonnestralen komen via de opening van het dak naar binnen en na een goed en gezellig ontbijt in de openlucht worden de 2 slaap gerssen omgetoverd in een heuse escaperoom!
Iedereen is fanatiek en enthousiast bezig met puzzelen en zoeken naar sleutels maar uiteindelijk weten geen van beide teams binnen het uur te ontsnappen. Toch zit de flow er wel goed in en na 1 uur en 30 minuten staat er dan toch een team buiten.

De zaterdagmiddag begint met een cooling down. De waterpistolen zijn uit koffers gehaald en na een vriendschappelijk gevecht beginnen de teams aan het spel 'Pics! Or it didn't happen'. Een wandeling met daarbij een zoektocht naar (historische) items rondom het recreatiegebied 'De Gouden ham' laten de deelnemers langs prachtige ooievaarsnesten, molens, sluizen, amfibiewoningen, kerken en terrasjes gaan. Jammer dat die ene veerpont niet ging vanwege de stakingen maar ook dat werd goed opgevangen.
Bij aankomst stort iedereen zich moegestreden in de tuinstoelen en lamzakken voor een siësta. Een klein gezelschap besluit nog om even lekker in de Ruige Plaat te gaan zwemmen.
Het avondmaal bestaat een een zelfde belegde wrap waarna een aantal mensen de Hot Tub uitproberen. Uitrusten in de Hot Tub is van korte duur want er moet 's avonds ook nog gesport worden aan de Beerpong tafel waar fanatiek aan wordt deelgenomen tot de zon echt helemaal onder is en je niet meer kan zien waar het pingpongballetje gevallen is.
Tot in de late uurtjes genieten mensen nog van het kampvuur en het lobsteren (langzaam gaarkoken als een kreeft) in de hot tub. Het was een bonte avond.

Lees meer...
 
Dubbelkampioenschappen Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 16 juli 2018 08:48

Afgelopen maandag was het weer een gezellige sportieve avond in de Viergang. Badmintonclub pijnacker organiseerde daar haar jaarlijkse dubbelkampioenschappen voor haar leden. Niets is mooier dan op de laatste speelavond van het seizoen nog even flink sportief aan de slag te gaan.alt

Van 8 tot 10 uur 's avonds werden alle dames- en herendubbels gespeeld. Hierbij werd elke deelnemer steeds weer gekoppeld aan een andere medespeler en gingen zij samen de strijd aan met hun tegenstanders. Zo werd dit dubbel kampioenschap niet alleen een sportieve krachtmeting, maar ook een hele gezellige.

Aan het eind van de avond, en na vele partijtjes, konden Martijn de Ruiter en Aletta Kerklaan zich laten kronen tot beste dubbelaars van de BC Pijnacker en ontvingen zij hun 1e prijs. Maar niet alleen zij vielen in de prijzen, ook de winnaars van elke subpoule konden een prijs in ontvangst nemen.Zodat meerdere deelnemers thuis hebben laten zien dat lekker sporten toch echt loont!

Na de prijsuitreiking was het in de viergang in ieder geval nog lekker lang gezellig aan de bar.

Voor nu is het even geen badminton. Maar na de zomerstop is de sporthal op 23 augustus weer geopend voor de 1e badmintonavond in de Viergang.

Kom jij dan ook?

 
Jeugd team 4 U15 BCP kampioen!!! Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 11 juni 2018 14:42

alt

Zondag 3 juni is team 4 U15 kampioen van de pool geworden. Wat een mooie prestatie. Ze hebben alle tien wedstrijddagen overtuigend gewonnen. Tim Meulstee, Nick Brehler, Alex Chang, Meike de Kraa en Frédérique Lenssen hebben ook hun laatste wedstrijddag super goed gepresteerd. Een winst van 7-1 tegen de nummer 3: de Zeemeeuwen uit 's-Gravenzande. Ook al kon team 4 niet meer van de eerste plek afgeslagen worden, hebben ze toch alles gegeven. Het waren mooie partijen, ze waren aan elkaar gewaagd. Na een feestelijke afsluiting met taart, champagne en een heuse beker, maken de jongens en meiden zich op voor de regiokampioenschappen. Afgelopen zaterdag hebben ze heel goed gespeeld tijdens de regiokampioenschappen en daarom zijn ze tweede van zuid holland geworden onder de 15. Super knap gedaan!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 28

Komende evenementen

Zaterdag 23 februari 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton (voorjaarsvkantie)
Woensdag 27 februari 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton (voorjaarsvakantie)
Maandag 11 maart 20:00 - 23:00 uur:
Pijnacker, BC M2 - Zeemeeuwen, BC de M3
Maandag 11 maart 20:00 - 23:00 uur:
Pijnacker, BC M1 - Hillegom, BC M3
Maandag 18 maart 20:00 - 23:00 uur:
Pijnacker, BC V1 -Sluyk Lekkerkerk, BC V1

Facebook