Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
Nieuwe club shirts Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank van Schie   
woensdag, 03 april 2019 08:17

2019 - shirt overhandigingDaar zijn ze eindelijk, de nieuwe BCP shirts in geheel nieuwe stijl! De eerste jeugdleden hebben zaterdag of zondag er al in kunnen spelen en maandagavond 1 april 2019 (geen grap) was de officiële eerste shirt overhandiging van de clubsponsor Zonwatt, Menno, aan de ontwerper, Wietske.

Wietske stelt dat het ontwerp is gebaseerd op de vloeiende lijnen die de badmintonspeler ook in het veld dient te lopen. Verder is de grafisch weergegeven badmintonner op de achterkant van het shirt in dezelfde lijnen meegenomen om eenheid te creëren en er toch een bewegelijk geheel van te maken. Op de voorkant zijn de lijnen vanaf de achterkant doorgetrokken, waarnaast het BCP logo in het blauw pronkt op de linkerborst. ‘Je ontwerpt voor het eerst een shirt en je hebt veel overleg met de betrokkenen, waarbij je alle meningen en ideeën moet vormen tot één ontwerp. Daarna is het in spanning afwachten of wat je hebt ontworpen ook daadwerkelijk zo uit de bus komt’, zegt zij. Wietske is verheugd om het shirt eindelijk met beide handen te kunnen pakken en haar eigen creatie te bewonderen.

Lees meer...
 
50 jaar BCP diner Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
zaterdag, 23 maart 2019 13:33

alt

In 2019 bestaat BCP 50 jaar! De eerste activiteit die we organiseren om dit te vieren in het nu al legendarische BCP-Diner op 18 mei a.s.! Het wordt een onvergetelijke avond met heerlijke gerechten, visueel ondersteund door oud-beeldmateriaal en een loterij.
Schrijf je nu in en verzeker je van een van de schaarse plaatsen (maximaal 36 personen). Het diner is niet bedoeld voor jonge kinderen.

Schrijf je in via de volgende link of voor meer informatie kijk hier!

 

 
Samenwerkingsovereenkomst met TTVP is ondertekend! Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank van Schie   
donderdag, 21 maart 2019 11:57

Samen sterk is het motto!

Badminton en tafeltennis zijn sporten die veel overeenkomsten hebben. Het zijn beide netsporten en zijn veelal bekend van de camping, maar in Pijnacker zijn er ook enthousiaste verenigingen die elke week op de baan staan om de sport fanatiek in de zaal te beoefenen. De beoefenaars maken gebruik van een racket met een shuttle of een bat met een balletje, waarmee zeer hoge snelheden worden behaald. De sporten zijn hierdoor zeer explosief en goed voor de lijn.

img-20190320-wa0000Badminton Club Pijnacker (BCP) en Tafeltennisvereniging Pijnacker (TTVP) namen in 2016 en 2017 (met nog een netsport) samen het initiatief voor SportInspire: een evenement voor iedereen die kennis wil maken met verschillende sporten. Sindsdien zijn de verenigingen elkaar niet uit het oog verloren en zijn er diverse verkennende gesprekken over mogelijke samenwerkingen geweest. Nu hebben zij besloten de samenwerking nog verder te intensiveren. Op maandag 18 maart hebben beide voorzitters Frank van Schie (BCP) en Roel van der Beek (TTVP) daartoe in Sporthal de Viergang een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 33

Komende evenementen

Maandag 2 september 20:00 - 22:00 uur:
Tossavond (junioren, recreanten en senioren)
Vrijdag 6 september 00:00 uur
t/m Zondag 8 september 23:59 uur:
Jeugdkamp 2019
Maandag 9 september 20:00 - 23:00 uur:
PIJNACKER BC 2 - ALBLASSERDAM BC 5
Maandag 16 september 20:00 - 23:00 uur:
PIJNACKER BC 1 - DROP SHOT BC 5
Maandag 23 september 20:00 - 23:00 uur:
PIJNACKER BC 2 - SHUTTLEK BC 3

Facebook