Algemeen nieuws

Jaarlijkse bbq is wederom een groot succes geworden.

De jaarlijkse barbecue van de BCP was een groot succes, waarbij twee leden in het zonnetje werden gezet. Kees werd gehuldigd vanwege zijn 25-jarig jubileum als lid van de vereniging, terwijl Kim werd geëerd voor haar jarenlange trouwe dienst in het bestuur.

Kees, een rots in de branding van de voorzitter, heeft zich altijd met hart en ziel ingezet voor de vereniging. Hij is een onmisbare schakel binnen de vereniging. Het publiek applaudisseerde luid toen Kees zijn geschenk ontving ter ere van zijn jubileum.

Kim, een energiek en enthousiast lid, heeft jarenlang een belangrijke rol gespeeld in het bestuur van de vereniging. Ze stond altijd vooraan bij het werven van nieuwe leden, organiseren van evenementen en op poten zetten van activiteiten. Het publiek gaf haar een staande ovatie toen ze werd gehuldigd en ontving een speciaal cadeau.

Na de huldigingen genoten de aanwezigen van een heerlijke barbecue en werd er gelachen en gepraat. Het evenement was niet alleen een viering van lekker eten en gezelligheid, maar ook een eerbetoon aan alle leden die zorgen dat de vereniging een fantastische plek is.

De succesvolle barbecue benadrukte de kracht van samen zijn en het belang van vrijwilligerswerk. Het was een herinnering dat samenwerking en inzet de sleutel zijn tot succes en dat het vieren van prestaties en mijlpalen een belangrijk onderdeel is van het versterken van de banden binnen de vereniging.