Jeugd

Ouder-kind-toernooi wederom een groots succes

Zaterdag 6 juli was het weer zover. De laatste zaterdagtraining voor de vakantie en dus… het ouder-kind toernooi. Het toernooi waar gelegenheidskoppels van allerlei samenstelling het tegen elkaar opnemen om de traditionele hoofdprijzen, de felbegeerde Toblerone repen. In totaal waren er 30 teams goed voor een totaal van 60 deelnemers, dus een goed gevulde zaal in de Viergang. Tachtig pakjes drinken, drie-en-een-halve kilo zoetigheid en ter compensatie drie kilo snoeptomaatjes. Dat alles was na afloop zo goed als compleet verdwenen.

Voordat de strijd los barstte, was er een flitsbezoek van het “medische team” dat het jeugdkamp kwam promoten. Daarna was er een twee uur gezellige chaos, waarbij er fanatiek werd gespeeld.

Uiteindelijk leverde dat 5 winnende teams op en aanmoedigingsprijzen voor 2 teams. Die teams konden allemaal de Zwitserse Chocolade toevoegen aan de prijzenkast. Daarnaast was er het nodige eremetaal, zodat uiteindelijk iedereen met verse “bling” (om de nek) aan de vakantie kon beginnen.