Jeugdcompetitie

Competitie voor de jeugd

Ieder jaar kunnen jeugdleden van de BCP meedoen met de jeugdcompetitie Regio Zuid-West van de badmintonbond. De teams worden ingedeeld naar sterkte en leeftijden.

Nieuw met de jeugdcompetitie badminton? Lees dan hier er meer over.

Tijdens de competitie zijn de uitslagen te vinden op deze website via het menu links onder Jeugd - Competitie.

Overzicht competitieregels

Meer informatie is te vinden op de website van de badminton bond.Jeugd en Opstap competitie Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 07 november 2017 09:13

Zoals jullie hebben vernomen zijn wij weer van start gegaan met het organiseren van de Jeugd- en Opstapcompetitie.
De officiële inschrijving is hiervoor reeds gesloten en ik als competitieleider, was zeer verheugd over de vele kinderen die zich hadden ingeschreven. Door dit grote aantal hebben wij nu 7 teams bij de bond aan kunnen melden i.p.v. de 5 die wij in de afgelopen jaren hadden. Super.

Mocht je toch spijt hebben dat je je niet heb ingeschreven of eventueel alsnog reserve speler wilt zijn, laat het dan even weten, mogelijk kunnen we je wens om mee te spelen met de competitie honoreren.

 

Sinterklaas
Alhoewel de goedheiligman nog niet in het land is zijn wij als jeugdcommissie al weer bezig om iets te organiseren voor alle kinderen van BC Pijnacker.
Dit gaat plaatsvinden op zaterdag 2 december tijdens de reguliere training. Dus kom allen."

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie

 
Afsluiting competitieseizoen Afdrukken E-mail
Geschreven door Jos Tettero   
zaterdag, 03 juni 2017 23:08

20170312 1Het competitie seizoen van de jeugdspelers bij Badminton Club Pijnacker zit er al weer op. Alle teams hebben in totaal 10 wedstrijden gespeeld, 5 uit en 5 thuis in de Viergang en ze hebben allemaal hun best gedaan om zo veel mogelijk partijen en wedstrijden te winnen. En wat hebben onze jeugdspelers gestreden. Wij hebben zeer spannende wedstrijden gezien waar zeer fanatiek gespeeld werd om alle punten. Wat erg leuk was om te zien, is dat de inspanningen die de trainers geleverd hebben en de inzet van de kinderen ervoor gezorgd heeft dat ze allemaal stuk voor stuk gegroeid zijn in hun spel. Zelfs bij de net beginnende kinderen ziet het er al erg goed uit.

Lees meer...
 
Jeugdcompetitie zondag 9 april 2017 Afdrukken E-mail
Geschreven door Arold van den Biggelaar   
woensdag, 12 april 2017 21:51

jeugdcompetitie2017 2Afgelopen zondag hadden weer een groot aantal spannende wedstrijden bij de Jeugdcompetitie in de viergang. Onze dappere opstappers  wonnen maar liefst met 7-1. Ook het tweede jeugdteam behaalde een mooie overwinning. Er waren twee teams (J1 en J4) die er een gelijk spel uit wisten te slepen met flink wat doorzettingsvermogen. En ondanks goed spel waren de tegenstanders van de team J3 toch net iets te sterk. Er waren weer heel wat familieleden aanwezig om de teams aan te moedigden en te helpen met tellen.  Dankzij de goede coaching van de trainers konden sommige moeilijke sets toch worden binnen gesleept.  Al met al weer een zeer geslaagde en gezellige competitiedag waarna nog heerlijk van het zonnetje kon worden genoten.

Lees meer...
 
Jeugdcompetitie zondag 2 april 2017 Afdrukken E-mail
Geschreven door Jos Tettero   
donderdag, 06 april 2017 07:38

jc20170402-1Afgelopen zondag hebben weer thuis mogen spelen en een flink aantal kinderen waren geïmponeerd door de stand binnen de competitie, ze moesten namelijk tegen de koploper uit de poule en waren daardoor aardig zenuwachtig. In sommige gevallen liep dat beter af dan verwacht. Over het geheel, werd er in ieder geval weer goed gestreden om de punten en werden er ook kleine, persoonlijke overwinningen behaald. Dit maakte weer een hoop goed.

Lees meer...
 
Jeugd- en Opstapcompetitie van start Afdrukken E-mail
Geschreven door Jos Tettero   
woensdag, 15 maart 2017 10:30

jeugdcompetitie2017 1De Jeugd en Opstapcompetitie is weer van start gegaan voor BC Pijnacker. En hoe...... er werd flink gestreden om alle punten, wat zeer spannende wedstrijden opleverde.
Sommige werden gewonnen anderen verloren. Het eerste team heeft gelijk gespeeld tegen Unicum, die met een sterke opstelling kwamen. Het tweede team heeft zeer goede zaken gedaan door met 7 – 1 te winnen evenals team 3. Voor team 4 was de strijd zeer zwaar en dit leidde helaas tot een verlies met 8 punten. Het opstapteam streed zeer moedig, maar Conquesto was net een beetje beter en zij wonnen met 5-3.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4