Home Informatie Nieuws
Algemeen nieuws


AH Sportactie en BCP Afdrukken E-mail
Geschreven door Wouter Hoogenraad   
zondag, 10 september 2017 19:43

BCP doet mee met de AH Sportactie! Je bent van harte welkom om kennis te maken met badminton en kan je inschrijven via deze link. Jeugd is op zaterdagochtend welkom, senioren (17-99 jaar) op maandagavond (training) of donderdagavond (vrij spelen).

 
Sport inspire: hulp gezocht Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
zondag, 23 april 2017 12:20

Beste leden,

Op 20 mei a.s. gaan we nieuwe leden werven. Dit gaan we doen tijdens het SportInspire event.
Door enthousiaste clubleden die: bezoekers de baan op sleuren, workshops/ clinics geven, enthousiasme overbrengen, een praatje maken, een korte demonstratie geven. We organiseren het evenement net zoals vorig jaar samen met de tafeltennis, de volleybal en Team4Talent. Vorig jaar was de badminton-baan het drukst bezet. Ook dit jaar willen we weer de meeste bezoekers trekken! Het evenement begint om 11.00 uur en eindigt om 15.00 uur.

We zoeken daarom enthousiaste vrijwilligers die graag de club op deze sportieve manier willen promoten. Wie hebben we nodig?

Lees meer...
 
'Draag je steentje bij...' Afdrukken E-mail
Geschreven door Wouter Hoogenraad   
maandag, 20 maart 2017 21:16

Heb jij ook hart voor de club? Of gewoon zin om de handen uit de mouwen te steken? BCP juicht alle initiatief toe van vrijwilligers (oud en jong, groot en klein) die hun steentje bij willen dragen!

Lees meer...
 
Kerstballentoernooi 2016 gezellig Afdrukken E-mail

 

Bakkerij Rijnbeek
alt

Zoals ieder jaar werd er bij de BCP weer het kerstballentoernooi gehouden. Een gezelligheidstoernooi waar iedereen met en tegen iedereen speelt. Zondagmiddag 18 december tussen 14.00 en 17.00 uur speelden groot en (heel) klein in sporthal Het Baken in Pijnacker. Omdat er zo goed gesport werd, moest de energie ook weer worden aangevuld met lekkernijen. Deze lekkernijen waren gesponserd door de Albert Heijn en de kerststollen door bakker Rijnbeek.
Ter afsluiting kon er vanaf 18.30 uur gegeten worden in café Het Baken waar maaltijden werden geserveerd voor de hongerige magen.

altaltalt

 

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 8