Home Informatie Sponsors


Sponsor

Banner
Banner

Badminton NL Nieuws

Verslag Penningmeesteroverleg

Afgelopen 13 februari 2016 heeft Badminton Nederland een penningmeestersoverleg
georganiseerd, om de afdrachten van de verenigingen aan de bond (de bondsbijdrage)
ter discussie te stellen. Namens BC Pijnacker zijn hier de penningmeester en secretaris bij
aanwezig geweest.

Binnen onze vereniging is de afgelopen tijd discussie ontstaan over de hoogte van de
competitietoeslagenvoor zowel de senioren-najaarscompetitie als de jeugdcompetitie.
De hoogte van deze competitietoeslagen wordt vastgesteld aan de hand van de kosten
welke de bond aan onze vereniging rekent om één team in te schrijven in één van deze
competities. Een aantal jaar geleden is in de ledenvergadering van de bond
besloten, lasten te verschuiven van alle leden tezamen naar de competitiespelers.

Lees meer...
Sponsors

Sponsor Senioren

BC Pijnacker zoekt een sponsor voor de senioren.

Sponsor Jeugd

Badminton Club Pijnacker heeft  zo'n 50 jeugdleden en het aantal blijft groeien. Talentvolle en enthousiaste jeugd wordt getraind om uit te komen in steeds hogere klassen op toernooien en de jeugdcompetitie.

We zijn op zoek naar sponsors die de jeugd en hun badmintonsport een warm hart toedragen. De sponsors kunnen de jeugd nog verder in hun ontwikkeling brengen. Als tegenprestatie zijn er diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld de naam van het bedrijf op het clubshirt of een vlag met het bedrijfslogo getoont bij toernooien en competitiewedstrijden in het land.

Geinteresseerd? Neem contact op met ons PR-bestuurslid.Opbrengst rabobank fietsttocht Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 07 november 2017 09:19

Zondag 17 december hebben we met de BCP meegedaan aan de Rabobank sponsorfietstocht. Er hebben een hele hoop leden van de BCP meegefietst en ook veel familie.

We zijn super blij met de 230 euro die we hebben opgehaald en we willen iedereen bedanken die voor ons heeft gefietst. 

 

 alt

 
Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 11 juli 2017 11:31

Op zondag 17 september vindt de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Zoals je misschien wel weet kunnen we met deze gezellige fietstocht geld verdienen voor onze verenigingskas. Steun onze vereniging en fiets ook mee!

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Zuid-Holland Midden, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen.

Meefietsen = geld verdienen!
Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de Rabobank € 5,00 (voor de route van 15 km), € 10,00 (voor de route van 30 km) of € 20,00 (voor de route van 60 km en de wielerroute) in onze clubkas. Van het geld worden nieuwe scoreborden gekocht. Bovendien is het elk jaar weer een gezellige en sportieve dag.

Mobiliseer de hele familie
We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa's en oma's. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Aanmelden
Het fijnst vinden we het als je je snel aanmeldt bij Wil Kap 062083023 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld er ook bij met hoeveel personen je deelneemt en hoeveel kilometer je wilt fietsen. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 september.

Meer informatie
Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobank.nl/zuid-hollandmidden.
Ben je actief op Twitter? Volg @RaboZHMidden, dan ontvang je al het nieuws over de Rabobank Sponsorfietstocht.

 
Zonwatt Afdrukken E-mail
Geschreven door Menno van Rijn   
zaterdag, 15 april 2017 11:27

Beste mede BCP leden,

zonwattIk zal het kort houden ;) Zonwatt sponsort de club nu alweer 3 jaar. Hoera!
Als goede start in het voorjaar is het nieuwe sponsor shirt van BCP beschikbaar. Zonwatt staat wederom prominent op de voorzijde van dit shirt en hier ben ik erg trots op. Mede omdat Bas Lijster (ook BCP lid) het logo voor Zonwatt heeft ontworpen.

Lees meer...
 
Foodiamo Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
woensdag, 05 april 2017 08:57

Het begint eindelijk langzaamaan lekker weer te worden. Dat betekent dat de tijd van wijntjes in de tuin of op het balkon weer aanbreekt! Pas wel op, daarbij moet goed gegeten worden. Bijvoorbeeld tomaat met mozzarella en basilicum met een overheerlijke olijfolie, of een lekker stuk Bella Lodi Italiaanse kaas. Wat te denken voor de lunch of het avondeten: één van de zalige pasta's van Morelli, die heerlijk smaken met wat olijfolie en kaas! Al aan het watertanden? Bestel snel via www.foodiamo.nl en geniet!

alt

 
Onze nieuwe sponsor: FOODIAMO...Because we love food Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 08 november 2016 14:31

peter-ondertekenen-foodiamoMet trots mogen wij onze nieuwe sponsor FOODIAMO voorstellen. FOODIAMO is een webshop, die onder andere Italiaanse delicatessen aanbiedt, zoals pasta, olijfolie, kaas, zoetwaren en snacks.

Het team achter FOODIAMO bestaat uit ons eigen clublid Peter Smit en zijn vader Jaco en tante Hilde.Jaco en Hilde zijn de eigenaren van het bedrijf IKAS (International Key Account Services), een bedrijf dat producten van hoge kwaliteit namens producenten verkoopt aan supermarkten, industrie en groothandels zoals de Jumbo, Albert Heijn, Sligro en HANOS. Omdat zij echte levensgenieters zijn met passie voor hun vak, hebben zij het idee bedacht om een eigen webshop te gaan maken met speciaal daarvoor geselecteerde producten. Dit vergt veel werk en daarom hebben zij Peter (ook een levensgenieter) betrokken in hun bedrijf om de webshop leven in te blazen. De webshop is nog maar net in de lucht, maar wil toch BC Pijnacker een warm hart toedragen in de vorm van sponsoring.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3